Naujasis HTC flagmanas – Sensation XL

Šią savaitę vykusiame renginyje Londone gerai žinomas išmaniųjų telefonų gamintojas HTC oficialiai pristatė naująjį savo flagmaną Sensation XL, kuris taipogi tampa antruoju kompanijos Android išmaniuoju telefonu su Beats garso technologija.

Naujasis HTC flagmanas Sensation XL pasižymės gigantišku Gorilla Glass stiklu apsaugotu 4.7 colio S-LCD tipo prisilietimui jautriu ekranu. Įrenginį varys Qualcomm MSM 8255 vieno branduolio 1.5GHz centrinis procesorius ir Google Android 2.3.5 operacinė sistema su HTC Sense 3.5 vartotojo sąsajos versija.

Įrenginys, kaip ir reikėtų Beats garso technologija ir Beats ausinėmis pasižyminčiam įrenginiui, turi net 16GB vidinės atminties talpinti muzikai, tačiau taip pat galinę, kokybišką 8MP raiškos kamerą su dviguba LED blykste bei priekinę 1.3MP raiškos kamerą.

Deja, tačiau Londone vykusiame renginyje, kuriame dalyvavo ir pramogų pasaulio žvaigždės, kaip kad atlikėjai Lady Gaga ir Will.i.am, kompanijos HTC atstovai nenurodė, nei kada tiksliai HTC Sensation XL pasirodys, nei kieks jis kainuos. Tai sužinosime vėliau.

3 Komentarai

  1. donaciuxx parašė:

    turetu but pigus, nes procas silpnas.

  2. -NRJ- parašė:

    donaciuxx <- butu \"galingesnis\" paprasytum mamos kad nupirktu ir bandytum pazaist CS 1.6 turbut? arba Crysis koki? grizk i games.lt

  3. Dario parašė:

    Kaip grieztai 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.