Naujasis Zalman korpusas

Zalman pranešė, kad jau galima užsisakyti jų naująjį korpusą – GS1200. Naująjį produktą, skirtą kompiuterių entuziastams, jau dabar galima nusipirkti už €185.

Naujasis korpusas sveria 12.4 kg, jo dydis – 260 x 570 x 640 mm. Priekinėje korpuso panelėje yra trys USB 2.0 jungtys, viena USB 3.0, eSATA ir audio jungtys. Kietuosius diskus į korpusą bus galima įdėti naudojantis patogiais „stalčiukais“. Galinėje dalyje paruoštos angos aušinimui vandeniu.

Korpuse įmontuoti penki ventiliatoriai. Du 92mm skersmens ventiliatoriai priekyje, 120mm gale ir 200mm korpuso šone bei viršuje. Kad korpusas atrodytų gražiau, priekiniai, viršutinis ir šoninis ventiliatoriai papuošti LED diodais.

9 Komentarai

  1. killermk parašė:

    kas per nesamone su 92mm fanais priekyje? negalejo ideti normaliu 120mm? ir aisku kaina biski kandziojasi, bet gal tikri pc entuziastai ir paims toki.

  2. pushaz parašė:

    kodel nesamone?ne vienas gi ventikas priekyje,o 2.Dauguma deda 1x120mm,bet 2x92mm geresni oro srauta duoda manau,\"platesni\",tuo labiau juos galima keist vietomis – viena zemai,kita perkelt i virsu,arciau cpu,taigi yra savo pliusu.
    Kaina kaip tokio lygio korpusui normali – visi jie panasiai nauji kainuoja,nieko cia stebetino nera labai

  3. ironvolf parašė:

    killermk, susisiek su zalman gamintojais ir rėžk jiem į akis, kokią čia nesamonę padarė! Gi bl** neįdėjo 120mm ventiliatorių, o sudėjo NENORMALIUS 92mm… Jėzus marija

  4. Atavar parašė:

    Ieinancio-iseinancio oro srautai turi buti sureguliuoti. Manau butent todel pasirinkti 2x92mm, o ne 2x120mm. Per didelis paduodamo oro srautas UZDARAME korpuse ausinimo efektyvuma mazina, o ne didina, jei kartu nedidinamas ir istraukimas. Taip pat nemaziau svarbu, kad oro srautas judetu kryptingai, o ne belekaip makaluotusi po korpusa.
    Pasieskokit yra testu kur paima gerus korpusus su 4-5 ventiliatoriais, uzdejo didsnius, arba pridejo papildomu ir pratestavo temperaturas. Rezultatai 5-10 didsnes temperaturos korpuso viduje, nepaisant to kad oro srautas padidejo. Padidejo, bet makalavosi po vidu belekaip, o ne judejo kryptingai.

  5. killermk parašė:

    nu bet full tower tipo korpuse man kazkaip jau nebesiziuretu maziukai tokie 92mm intake fanai. visgi jie jau ausintu tris ar keturis HDD , kur jau manyciau 92mm fanas tesusitvarkytu nebudamas zyzliu. 😉

  6. pushaz parašė:

    killermk – pas mane va yra Antec 900 ceisas,2 ventikai priekyje 92mm,4 hdd,ir atspek,susitvarko ar ne?visi hdd nesiekia 28-29C,nors yra vienas ant kito praktiskai…prieky dedami ventikai buna nereguliuojami arba reguliuojami tik keliom greicio padetim,tad pats nustatai ju greiti,ir jie nebus ikyrus savo garsu niekaip.

  7. killermk parašė:

    pushaz> cia is fotkiu atrodo kad vienam 92mm. fanui teks 4 hdd.. Is viso 8 hdd galimi su dviem 92mm. fanais…taigi cia kitokia situacija.

  8. pushaz parašė:

    o tu galvoji tie hdd taip kaista,lyg cpu ar vga?visu pirma,tie fanai dedami ne del hdd ausinimo,nors jie atlieka ir ta funkcija,bet tai yra tik kaip papildoma,ne pagrindine..
    perskaityk mano zinute auksciau – pas mane butent taip ir yra – 1x92mm+4 hdd,nes kitas 92mm pakeltas i virsu,jis nieko bendro neturi su hdd kurie yra zemai,kad oro srautas eitu i cpu..taigi..variantas lygiai tas pats,hdd nesiekia 30C net pas mane,tai kodel cia negaletu susitvarkyt?
    Zalmane ne kokie lopai sedi,zinoma kompanija,zino ka daro..ne koks china no brand cia gi ceisas…

  9. Esthreel parašė:

    Nesamone kad 92mm idejo…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.