Naujausias Xbox 360 atnaujinimas „atrakina“ HDD

Mes visai neseniai rašėme apie naujausią Xbox 360 žaidimų kompiuterio atnaujinimą, kuris leidžia šiam žaidimų kompiuteriui visiškai išnaudoti jūsų turimus „flash“ tipo atminties kaupiklius. Džiūgauti gali ir nelegaliai žaidžiantys žaidėjai.

Technikos entuziastai sužinojo, kad naujasis atnaujinimas „atrakina“ Microsoft kompanijos užblokuotus Xbox 360 žaidimų kompiuterius, taip ir toliau leidžiant jais pilnavertiškai naudotis. Kaip žinia, praėjusių metų pabaigoje korporacija surengė akciją, kurios metu buvo užblokuoti daugiau nei vienas milijonas Xbox 360 žaidimų kompiuterių. Užblokuotu Xbox 360 žaidimų kompiuteriu naudotis buvo galima ir toliau, tačiau jūsų turimas kietasis diskas šiam įrenginiui tapo visiškai bevertis.

Taip pat, žinoma, nebebuvo galima prisijungti į Microsoft interneto servisą Live. Atnaujinimą tam tirką laiko tarpą buvo galima parsisiųsti tik iš Live serviso, tačiau nereikėjo nei dienos, kai šis pasirodė „torrent“ failus platinančiuose portaluose. Microsoft kol kas nekomentuoja šios situacijos, tačiau visiškai neaiškios į šį atnaujinimą įsivėlusios „klaidos“ aplinkybės.

1 Komentaras

  1. Beady parašė:

    susimove MS, dziugauja x360 useriai 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.