Naujausios „nVidia“ tvarkyklės gali netgi sugadinti jūsų kompiuterį

Turintys „nVidia“ vaizdo plokštę turėtų suklusti ir vengti naujausių „nVidia“ tvarkyklių, kurios gali sukelti įvairiausių kompiuterio veikimo problemų, o kai kuriais atvejais netgi sugadinti jūsų vaizdo plokštę, bent taip skelbia nesuskaičiuojamas skundų kiekis įvairiuose forumuose.

Visos problemos prasidėjo su „GeForce 364.47“ tvarkyklėmis, kurios turėjo pateikti optimizacijas „Tom Clancy’s The Division“, „Hitman“, „Need for Speed“, „Ashes of the Singularity“ ir „Rise of the Tomb Raider“ žaidimuose bei pridėjo Vulkan API palaikymą. Pirma tvarkyklės instaliuoti pavykdavo ne visiem, o sudiegus naujausias tvarkykles nemenkas vartotojų kiekis patirdavo įvairiausias problemas: sistema nenorėdavo užsikrauti, sistema užstrigdavo, pasirodydavo mėlyni klaidos pranešimo ekranai, nesibaigiantys sistemos persikrovimo ciklai, užstrigimai, neveikdavo garsas, įvairūs vizualiniai iškraipymai, o kai kurie vartotojai pranešė net apie sugedusias vaizdo plokštes.

„nVidia“ suskubo išleisti tvarkyklių pataisymą „GeForce 364.51“. Po šių tvarkyklių  sudiegimo, kai kurie vartotojai teigė, kad viskas susitvarkė, bet kitiems ir toliau vyko įvairiausi nepaaiškinami nesklandumai.

Patariame kol kas susilaikyti nuo „GeForce 364.47/364.51“ tvarkyklių instaliavimo ir palaukti kol „nVidia“ pilnai išspręs visas problemas su naujesne programine įranga.

Apie vartotojų patiriamus nesklandumus galite paskaityti „Reddit“ ar „nVidia“ forumuose.

12 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Jau vakar buvau numetęs nuorodą: http://www.pcgamer.com/geforce-drivers-36447-cause-catastrophic-errors/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=pcgfb. Va tau Nvidia su "nepriekaištingais" draiveriais. Todėl ir neverta garbinti kompanijų, nes nežinai kada kažkas panašaus gali atsitikti. 🙂

  2. Jovaras parašė:

    joo as irgi gavau BSOD diegimo metu ir windows nebeužsikraudavo. Teko per safe mode su driver sweeper išdiegti pilnai ir įdiegti senesnius draiverius.

  3. Katonas parašė:

    Tai va, kad nėra tų geriausių tvarkyklių visi su savo kliurkom. Kas gerai iš nVidia, kad jie leidžia žaidimui tuos atnaujinimus iš kart kai tik pasirodo žaidimas, kitas dalykas kiek ten realaus to pasikeitimo yra spartoje? Manau neretu atveju tai daugiau tik išleidžia dėl išleidimo, bet kas dabar puls testuoti senesnių tvarkyklių ir naujesnių spartos pokyčius su kiekvienu leidimu.

  4. GK parašė:

    gal ir turi kazkokiu problemu senesnes kortos,bet naujos tai nepastebejau.pats irgi neturiu jokiu visiskai problemu,kiti pazystami gameriai irgi problemu jokiu,teko skaityti forumus su sia problema,daugelis neturi problemu.
    cia kaip ir su daugeli dalyku,yra nedidele paklaida kad kazkas gali nesuveikt ir viskas.

  5. Katonas parašė:

    Na, jei nvidia pati pripažįsta, kad bėdos yra tai manau jos yra, paskutinis stabilus draiveris pasak nvidia yra 362.00

  6. koloniukas parašė:

    Gal ir yra, nors aš irgi neturiu jokių problemų.

  7. ziogzzz parašė:

    Pas mane taipogi nepastebeta jokiu bedu su siom tvarkyklem.

  8. newdiamond parašė:

    pas mane update duoda 362 versijai experience programa

  9. Herkus_LT_ parašė:

    viskas puyikiai veikia 🙂

  10. TomasP parašė:

    Nieko naujo, greitai viskas bus užmiršta ir vėl prasidės ta pati dainelė kokios AMD tvarkyklės šudinos ir Nvidia dievas žemėje.

  11. procc parašė:

    Dideli akmeni susikure nvidia savo darze ^^ AMD ploja rankomis 😀

  1. 2016-04-04

    […] Prieš keletą savaičių „nVidia“ išleido tvarkykles, kurios sukėlė daug galvos skausmo kai kuriems naudojantiems GeForce vaizdo plokštes. Dar labiau dėl problemos turėjo nerimauti pati „nVidia“, nes reikėjo greitai išleisti pataisymus, kurie tada neišsprendė visų problemų, o su naujausiomis „GeForce 364.72“ tvarkyklėmis viskas tęsiasi toliau, žmonės vėl skundžiasi. […]

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.