Nauji „Coffee Lake“ procesoriai jau keliauja pas pirkėjus

„Intel“ praplečia dabartinę „Coffee Lake“ procesorių pasiūlą su aštuoniais naujais modeliais. Šie procesoriai jau yra tiekimo kanaluose, o kai kur jau pasiekė parduotuves. Gaila, bet Lietuvoje šių procesorių dar nematyti. Su nauja procesorių banga sulauksime ir daug įperkamesnių pagrindinių plokščių su B360 ir H370 mikroschemų rinkiniais, taip pat išvysime biudžetinę H310 platformą. Ji puikiai tiks naujiems „Celeron“ ir „Pentium Gold“ procesoriams.

Pagal naujausią informaciją, naujų „Coffee Lake“ procesorių kainos bus sekančios. Sąraše trūksta vieno „Pentium“ procesoriaus.

  • „Core i5-8600“: 220 USD
  • „Core i5-8500“: 200 USD
  • „Core i3-8300“: 135 USD
  • „Pentium Gold G5600“: 93 USD
  • „Pentium Gold G5500“: 83 USD
  • „Celeron G4920“: 62 USD
  • „Celeron G4900“: 51 USD

Šiemet kai kurie laukė „Coffee Lake“ su 8 branduoliais, tuo pačiu turėjo debiutuoti ir Z390 pagrindinės plokštės. Panašu, kad jei „Intel“ ir imsis tokio derinio išleidimo, to reikėtų laukti vasarą. Toks naujas procesorius būtų skirtas konkuruoti su „Ryzen+“ procesoriais, kurie debiutuos balandį. Suprantama, kad „Intel“ nori pasižiūrėti ką rankovėje laiko konkurentai ir tik po to pasiūlyti geresnį produktą.

1 Komentaras

  1. kernel_panikuoja parašė:

    Kaip matau, visu mylimi „Pentium“ ir „Celeron“ brand-name’ai gyvuos dar kokius 20 metu turbut 🙂 Man atrodo, butu logiska juos pavadinti i2 ir i1, bet turbut ekonomiskai pirmas variantas labiau naudingas. Nors tiesa pasakius, man kazko Pentium ir Celeron asocijuojasi labiau su NetBurst’inem P4 nesamonem, nei su respektabiliais Pentium Pro/III. Cia siaip toks lyrinis nukrypimas 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.