Naujieji Qualcomm S4 serijos lustai pasirodys 2012 pradžioje

Šios svaitės pabaigoje mobilius lustus plėtojanti kompanija Qualcomm pagaliau oficialiai prašneko apie savo naujos kartos lustus, o tiksliau apie pačius sparčiausius S4 serijos atstovus, kurie bus tiek dviejų, tiek ir keturių branduolių bei pasirodys kitais metais.

Štai Qualcomm MSM8960 S4 mobilusis lustas, kuris pasirodys greičiausiai, turės du skaičiuojamuosius branduolius bei integruotą 4G LTE ryšio palaikymą. Pasak Qualcomm, sujungus 4G LTE ryšio palaikymą su lustu bus galima pasiūlyti plonesnius įrenginius.

Visi naujieji Qualcomm S4 serijos mobilieji lustai bus pagaminti 28nm technologiniu procesu, pasižymės Krait branduoliais bei naujuoju Adreno 225 grafiniu branduoliu. Kaip teigia kompanija, Krait branduoliai suteikia iki 60% didesnę spartą, nei šiuo metu rinkoje esantys Scorpion, o Adreno 225 yra apie 50% spartesnis grafikos branduolys, nei Adreno 220.

Qualcomm patvirtino, kad MSM8960 S4 jau pradėti tiekti gamintojams, o pirmieji išmanieji telefonai su šiuo dviejų branduolių lustu pasirodys kitų metų pradžioje. Deja, tačiau keturių branduolių S4 serijos lustai vis dar plėtojami ir pasirodys tik antrajame kitų metų ketvirtyje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.