Naujienos dėl tolesnės puslapio veiklos

Sveiki, Technews.lt skaitytojai,

Kaip jau visi pastebėjote, mūsų puslapyje prasidėjo esminės permainos, kurių tikslas – restruktūrizuoti puslapio veiklą siekiant užtikrinti stabilų, plačios tematinės aprėpties ir kokybišką turinį. Jau tariamasi su dauguma buvusių komandos narių dėl jų sugrįžimo ir darbo pradžios.

Pastaruoju metu puslapis merdėjo, o akivaizdžiausiai tai buvo matoma apžvalgų skiltyje. Norime pabrėžti, kad neapsiribosime ankstesnių geriausių rezultatų pasiekimu, kadangi ateičiai esame išsikėlę ir kur kas didesnių tikslų.

Jau nuo rytojaus mūsų informacijos srautas bus atnaujinamas kur kas operatyviau nei iki šiol –naujienų rubrikoje vėl atsiras aktualių ir įdomių žinių iš plačiojo IT pasaulio. Kitas žingsnis bus profesionalių apžvalgų rengimas – tai užtikrins prieš kurį laiką rašiusių žmonių, kurie anksčiau ar vėliau iš projekto buvo privesti pasitraukti, sugrįžimas. Taip pat tikimės judėti į priekį ir dėl paties puslapio funkcionalumo bei dizaino tobulinimo ir pritaikymo Jūsų patogumui.

Šiuo metu mums ypač reikalinga Jūsų nuomonė, idėjos ir pasiūlymai – lauksime jų komentaruose. Rašykite ir elektroninius laiškus info[at]technews.lt, diskutuokite mūsų „Facebook“ puslapyje.

Pagarbiai,

Technews.lt komanda

12 Komentarai

  1. Wicked Akuba parašė:

    P.S. Pasidalinsiu savo jausmu, kuris aplankė rašant šią naujieną. Iš tiesų šis projektas man asmeniškai reiškė labai daug, deja, ne savo noru buvau priverstas jį palikti (švelniai tariant). Manau, dalis ilgiau Technews.lt skaitančių žmonių prisimena, kad kartu su nemaža komanda dirbau čia ilgą laiką. Iš tiesų buvo liūdna matyti taip nustekentą projektą, kuris galiausiai tam tikra prasme tapo autoritariniu, ir žinoti, kad nieko negali pakeisti – net prisijungti prie savo profilio. Todėl labai džiaugiuosi vėl galėdamas čia būti ir komandoje matyti žmones, su kuriais įdėjome daugybė valandų, kad Technews plėstųsi ir būtų kiek įmanoma įdomesnis ir profesionalesnis.

  2. developeris parašė:

    Maziau kalbu daugiau darbu, neimkit blogo pavyzdzio is SB.

  3. Dario parašė:

    Tos raides "SB" tai kaip koks keiksmazodis pasidare sitam www

  4. Pasisiauses parašė:

    Tik vienas prašymas – daugiau įdomių apžvalgų.
    o sakydamas "įdomių" turiu omeny, kad užknisdavo skaityti apie aušintuvus… Pati nuobodžiausia PC dalis, o apžvalgų tiek daug…

  5. bronius parašė:

    Saunu matyt, kad senieji vilkai gryzta 😉

  6. Katonas parašė:

    Apie ausintuvus gali buti idomu, tik visada pasigesdavau, kaip ausina su minimaliom.apsukomis, pacio svarbiausio dalyko, nes dauguma perka del tylesnio veikimo geresnius ausintuvus. Visu daliu testavimas mazu puslapiu daznai yra gan neidomus nes nes lyginama su viena ar dvejomis kitomis dalimis.

  7. Kiewliszki parašė:

    Na tai kai samples lengviausia gauti aušintuvus, tai ko norėt :).

  8. Domast parašė:

    o, po ilgos pertraukos uzmeciau aki kas naujo sitam tinklapyje ir naujienos labai nudziugino… jei SB tikrai nebeadministruos sio psl. reikes ji vel sugrazinti i RRS 🙂

  9. SB parašė:

    SB nera blogas rašytojas, deja, tačiau pripažinkit tai. Žiūrėsim, kiek šis tinklapis išsilaikys ir kiek entuziastams laikys, nes galiu pasakyti, kad dabar reklamos rinkai smukus labai ir su tokiu lankomumo, kažin ar jums išeis po 50-70 litų kiekvienam (žinau, ką sakau, pats gi pasiūlymą buvau gavęs). O jei nėra jokių garantijų ir investicijų, tai kam tada ir prisidėt? Sėkmės iš naujo testuot viską, vis tiek susidurisit su problemom, kai negausit Noctua flagmanų ir t.t, nes jie jau buvo gauti ir aprašyti.

  10. ZigZag parašė:

    Komentarai ištrinti. Prašom baigt tuos karus prieš ar už SB. Pamirškit. Nauji savininkai, nauja tvarka, naujiems rašytojams reikia priprast/prisimint viską. O SB nedaro nieko blogo, tol bano ir nebus. Nesiimsim tokios politikos, kokią vykdė senoji valdžia.

  11. Domast parašė:

    SB tikrai negaliu sakyti kad esi blogas rasytojas, bet iki gero labai toli… daugumai, kartu ir man uzkliudavo tavo autoritarinis valdymo budas ir susireiksminusios vidutinybes sindromas… 🙂

  12. Kiberbobas parašė:

    Saunu kad viskas pradejo eiti geraja linkme 🙂 vienu momentu jau galvojau kad nebeapsimoka cia uzeiti nes vis nebudavo nieko naujo… o dabar saunu vel po tiek laiko matyti toki srauta naujienu 🙂 taip ir toliau ir tada tikrai bus daug lankytoju, sugris seni, ateis nauji 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.