Naujienos: Technews ne tik lietuviškai, bet ir angliškai

Atidundėjo 2010 metai ir mes esame pasiruošę pokyčiams bei naujienoms. Norime pranešti, kad nuo šio mėnesio pradžios naujam gyvenimui prisikelia angliška Technews portalo versija, kurią kiekvienas iš jūsų gali aplankyti naršyklės lange surinkę baltichw.com domeną.

Taip pabandysime plėsti bendrą vartotojų ratą bei pateikti vis įdomesnių apžvalgų. Visi tie, kuriems anglų kalba nėra svetima, gali dažniau užsukti į BalticHW.com, nes planuojame, kad tiek ten, tiek ir čia mes pateiksime skirtingas apžvalgas, skirtis gali ir pateikiamos naujienos. Tai reiškia, jog kai kurios publikacijos pasieks greičiau anglišką versiją, kai kurios lietuviškąją, bet planuojame, kad lietuvišką pasieks aplamai visos vienu ar kitu metu.

Taip pat būkite pasiruošę mūsų naujam, naujųjų metų konkursui. Kalėdinis konkursas jau yra pasibaigęs, laimėtojai išrinkti, tačiau mes laukiame, kol jie atsilieps. Tik tai įvyks, pranešime tiek apie laimėtojus, tiek anonsuosime naują konkursą.

Technews.lt ir BalticHW.com komanda

14 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    Asmeniškai nematau prasmės atidaryt BalticHW, bet tebūnie. Be to, nelabai suprantu šito sakinio: \"Kalėdinis konkursas jau yra pasibaigęs, laimėtojai išrinkti, tačiau mes laukiame, kol laimėtojai ji\"

  2. SB parašė:

    Crembo> Mes matome prasme. Vien dėl to, kad kai kurie produktai gali atkeliauti tik dėl to, kad publikacija bus ne tik lietuviska, bet ir angliska. Ka tai reiskia? Daugiau \"stambiu\" produktu apzvalgu. Kas del sakinio, pataisytas.

  3. oxopo parašė:

    Ten reikia iš naujo registruotis kaip matau?

  4. SB parašė:

    oxopo>Taip, reikia.

  5. Fndz parašė:

    how do do you?!

  6. Creative64x2 parašė:

    Kaip gali nebūt prasmės? Kol Lietuva Euro neturės, tol kažkokią dalį investicijų negausim. Taip ir čia, nebus anglų kalbos, nebus ir produktų

  7. Unamed parašė:

    idomiai sumastet 😀 is esmes geras zingsnis ,o ten bendraut irgi tik angliskai ?

  8. Storasis parašė:

    Po truputi gi reikia visuomeniskai judeti ties vienkalbystes 🙂

  9. Creative64x2 parašė:

    Unamed, pasiskaityk taisykles! 2. Respect the language

    Please, write in general English and avoid the so called \"1337\" slang.

  10. Blexas parašė:

    Seniai reikejo, pagaliau pradesit virinti pinigus

  11. Queelis parašė:

    Jei laukiat, kol laimėtojai atsilieps, tai aišku, kad nelaimėjau. Gaila :/

  12. corehead parašė:

    pasakysiu atvirai… griebiat perdaug… man tikrai patinka kad pleciates, linkiu kad jums sektusi kuo geriau, bet saitui reikia daug zmogiskuju istekliu, normaliam pletimuisi vien lietuvisku naujienu yra per mazai, jus dar tuo paciu turesite paskirti darbo ir angliskai versijai (juk negalit tiesiog copy/paste)… jau nekalbant kad parduotuveje prekiu pasirinkimas tikrai mazas… kaip viska spesite?

  13. Unamed parašė:

    Meskit i Lryta skelbimu darbo ,kad padetu jum suktis cia. Nes mums vartotojams svarbu ne kiekybe o kokybe 😉

  14. alonzo2 parašė:

    Naujienos: Technews nei lietuviškai, nei angliškai…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.