Naujoji „M5000“ serija įneša universalaus ir aukšto tempo konkurencingo žaidimo pojūtį į „Philips monitors“ portfelį

Amsterdamas, 2022 m. kovo 7 d. – Žaidimai pastoviai evoliucionuoja, kaip ir žaidėjų požiūris į juos. Kompiuteriniai žaidimai išlieka mėgstama veikla po darbo, be to, daugelio žaidėjų akys krypsta ir į naujos kartos žaidimų konsoles. Kad atitiktų visus keliamus reikalavimus, naujoji „Philips monitors M5000“ serija suteikia varžyboms intensyvumo ir detalumo, kad ir koks žaidimas būtų žaidžiamas: „Philips 27M1N5200PA“ puikiai tinka greitam konkurenciniam žaidimui esporto entuziastams su 68,5 cm (27 colių) Full HD 240 Hz „Fast IPS“ panele, o „Philips 32M1N5800A“ užtikrina optimalią vaizdo kokybę dėl 80 cm (31,5 colio IPS) 4K ekrano, 144 Hz atnaujinimo dažnio ir daugybės universalių funkcijų naudotojui.

„Philips 27M1N5200PA“

Ypatingai greitas atnaujinimo dažnis herojams

„Philips 27M1N5200PA“ siūlo intensyvią žaidimų eigą dėl savo itin aukštos kokybės žaidimui pritaikytų funkcijų, todėl jis puikiai tinka į veiksmą orientuotiems konkurenciniams žaidimams.  Šiems žaidėjams reikia sprendimų be delsos ir ypač sklandžių, bet aiškių ir detalių vaizdų. Varžybų įkarštyje neprarandamas nė vienas kadras dėl itin greito 240 Hz atnaujinimo dažnio, o 0,5 ms MPRT atsako laikas efektyviai pašalina vaizdo tepimą ir suliejimą, todėl vaizdas yra ryškus ir aiškus.  Kad žaidimas būtų visiškai be trūkinėjimų ir vaido plyšimų, šis monitorius taip pat turi „FreeSync Premium“ ir mažą įvesties delsą, idant dar labiau pagerintų žaidimo patirtį.

„Philips 27M1N5200PA“ esanti „Full HD“ „Fast IPS“ panelė suteikia ryškius ir detalius vaizdus su dideliu spalvų tikslumu. Didžiausias įmanomas našumas yra pagrindinis mūsų tikslas kuriant bet kurį žaidimų monitorių. Tai yra esminis veiksnys, norint iš tikrųjų pakeisti naudotojų žaidimų patirtį ir maksimaliai padidinti jų pajėgumus žaidimuose. Šis monitorius idealiai tinka greito tempo žaidimams, dėl jo „Fast IPS“ panelės, pasižyminčios itin dideliu 240 Hz atnaujinimo dažniu, 1 ms GtG pikselių atsako laiku, puikiais žiūrėjimo kampais ir 400 nitų ryškumu.”, komentuoja César Reyes Acosta, MMD monitorių ir ekranų žaidimų produktų vadovas.

4K, 144 Hz ir HDMI 2.1, tinkami ateities užduotims

„Philips 32M1N5800A“ yra ateities hibridinis žaidimų monitorius, kuris reaguoja į naujausias žaidimų sektoriaus naujoves. Šis modelis atitinka greito veiksmo kompiuterinių žaidimų ir naujos kartos konsolių poreikį, kurį užtikrina HDMI 2.1 jungtis. Žaidėjai gali pasirinkti žaisti intensyvius kompiuterinius žaidimus, mėgaudamiesi visais greito 144 Hz atnaujinimo dažnio privalumais, arba išnaudoti visas naujausių konsolių galimybes su 120 Hz atnaujinimo dažniu ir 4K UHD raiška.  Dėl 1 ms (GtG) greito atsako laiko ir adaptyvaus sinchronizavimo, kuris pašalina vaizdo plyšimus ir trūkinėjimą, o žaidimo patirtis tampa itin sklandžia ir šiuolaikine dėl mažos įvesties delsos.

„Philips 32M1N5800A“ užtikrina tikslias spalvas ir sodrią vaizdinę medžiagą su „UltraClear 4K UHD“ (3840 x 2160) raiška ir „Ultra Wide-Color“ technologija, idant vaizdai būtų ryškūs ir su plačia gama. Šiam modeliui taip pat suteiktas VESA DisplayHDR 400 sertifikatas, užtikrinantis didelio dinaminio diapazono turinį su ryškiomis spalvomis.

Įmantrios ir ergonomiškos sąrankos

„Philips 32M1N5800A“ taip pat turi „MultiView“ technologiją, leidžiančią prijungti kelis šaltinius PbP (Picture by Picture – Vaizdas šalia Vaizdo) režimu, idealiai tinka net labai sudėtingiems kelių užduočių reikalavimams.  Abu modeliai pasižymi 3 pusių berėmiu dizainu ir „SmartErgoBase“ – ergonomišku metaliniu stovu, siūlančiu išmanų kabelių valdymą, kuris yra būtinas švariai ir dailiai sąrankai.

Bet tai dar ne viskas, nes žaidėjų komfortas nėra pamirštas. Monitoriaus stovas leidžia patogiai reguliuoti ergonominius nustatymus (įskaitant aukščio, pasukimo ir nuokrypio reguliavimą), kad sumažintų fizinę ilgų žaidimų seansų įtampą.  Ilgos valandos, praleistos žaidžiant be pertraukų, taip pat gali turėti didelį poveikį akims, todėl šiuose modeliuose yra LowBlue režimas ir technologija be mirgėjimo, palengvinanti darbą jūsų akims.

„Klasikinis žaidėjo profilis pasikeitė.  Iš savo klientų sužinojome, kad, be didžiausio žaidimų našumo, namų biuro funkcionalumas tampa vis aktualesnis jų naudojimui. Štai kodėl šiuose dviejuose naujuose ekranuose įdiegtos naujausios technologijos ir papildomas patogumas su integruotu USB šakotuvu, garsiakalbiais ir dar daugiau, kad būtų galima produktyviau ir žaisti“, – apibendrina César Reyes Acosta.

Atsižvelgiant į šiandienos higienos problemas, „32M1N5800A“ taip pat turi SIAA sertifikuotą paviršių su antibakteriniu apdorojimu, kuris sumažina bakterijų sukibimą ir augimą ant monitoriaus korpuso, todėl suteikia papildomos ramybės visur, kur yra naudojama aparatinė įranga.

Kaina ir prieinamumas

„Philips 27M1N5200PA“ jau galima įsigyti už 419 EUR rekomenduojamą kainą, o „Philips 32M1N5800A“ – nuo ​​2022 m. kovo mėn. už 899 EUR.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.