Naujoji žaidimų visata „AGON by AOC“

Naujoji žaidimų visata „AGON by AOC“

AOC, pirmaujantis pasaulyje žaidimų monitorių1 ir IT priedų prekės ženklas, praneša apie savo naujojo bendrojo prekės ženklo „AGON by AOC“ pristatymą. Naujasis prekės ženklas konsoliduos esamąjį AOC žaidimų monitorių ir aksesuarų asortimentą ir išplės savo paslaugų portfelį laisvalaikio žaidėjams, konkurencingiems žaidėjams bei ambicingiems esporto žaidėjams pristatydamas du naujus modelius.

„Žaidimų pramonė ir ypač esporto sektorius priklauso greičiausiai augančioms technologijų rinkoms – ir tikrai vienoms iš įdomiausių. Mes didžiuojamės galėdami pasidalinti savo nauja prekės ženklo koncepcija ir vizija su šia unikalia bendruomene. „AGON by AOC“ tikrai pakels kartelę žaidimų ekosistemų srityje ir pakels daugelio kitų žaidėjų žaidimo patirtį visame pasaulyje“, – sako Stefanas Sommeris, AOC pasaulinės rinkodaros vadovas.

Su „AGON by AOC“ žaidėjai supažindinami su visapusiška patirtimi, neatsižvelgiant į jų įgūdžių lygį ar žaidimo žanrą. Dar labiau atsiduosiantis ir susitelksiantis į žaidėjus visame pasaulyje, „AGON by AOC“ yra įsipareigojęs sukurti geriausią žaidimų ekosistemą – nuo pelių iki monitorių MMORPG, lenktynių žanro, simuliacijų ar FPS žanro žaidimams. Viskas – smalsiems nuotykių ieškotojams, patyrusiems herojams ir legendų statusą turintiems profesionalams.

Pradedame nepakartojamą kelionę
„AGON by AOC“ yra unikali visata dabartinėje pramonėje. Kaip byloja legenda – distopinėje tikrovėje, nelabai besiskiriančioje nuo mūsų, AGON lyga subūrė geriausius karius, turinčius specifinių įgūdžių kovoti su blogosiomis galiomis. Tik kartu jie yra pakankamai stiprūs, kad nugalėtų priešą – panašiai, kaip bendruomenės jausmas yra svarbiausias žaidimų metu, o ypač esporte. Pristatydamas užburiančius vaizdus ir išsamų personažų dizainą, „AGON by AOC“ pakyla iš žaidimų techninės įrangos gamintojo iki visos žaidimų visatos kūrėjo, kurį atstovauja jo paties auganti žaidimų ekosistema.

Džiaugiamės galėdami paminėti šią naują erą kartu su jumis ir visuomet išlikti jūsų paslaugoms, jei tik norėsite pateikti mums klausimų ir prašymų. Sekite naujienas apie liepos 27-ąją vyksiantį iškilmingą pristatymą ir sekite mus, norėdami sužinoti daugiau naujienų ir gauti išsamią informaciją, kurią „AGON by AOC“ dalijasi socialinės žiniasklaidos kanaluose.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.