Naujoji GTA frančizės dalis – jau 2012 pradžioje?

Kaip žinia, paskutinis garsiosios Grand Theft Auto serijos žaidimas pasirodė 2008 metais ir sulaukė didelio pasisekimo ne tik tarp žaidėjų, tačiau ir patiko apžvalgininkams. Tad nieko keisto, kad serijos gerbėjai gaudo bet kokią žinią apie naują serijos dalį.

Žinoma, visa toliau nurodoma informacija yra pilstymas iš tuščio į kiaurą, tačiau paremta neoficialiai šaltiniais ir analitikų spėlionėmis. Teigiama, kad E3 žaidimų parodoje, kuri vyks 2011 metų liepos mėnesį, Rockstar naująjį žaidimą oficialiai anonsuos, o jį išvysime arba prieš šventinį sezoną 2011 metais, arba labiau tikėtina 2012 metų pradžioje.

Nors kuris laikas buvo kalbama, kad Grand Theft Auto persikels į Tokiją, šiuo metu ši informacija yra neigiama. Kalbama, kad Rockstar eis Grand Theft Auto IV keliu ir grįš į perdarytą miestą iš senesnių laikų. Naujausioje žaidimo dalyje mes grįžome į Liberty City, tai yra Niujorko analogą, tuo tarpu naujoje žaidimo dalyje – į Vice City arba San Andreas teritoriją, tiksliau į vieną arba du šios teritorijos miestus.

3 Komentarai

  1. pushaz parašė:

    Vel vaikai klykaus prisizaide tos nesamones ir amerikonai darys nesamones kaip geime 😀

  2. developeris parašė:

    nzn kaip jum, man mafia serija daug idomesne 🙂

  3. lukas513 parašė:

    manau butu puiku jei iseitu nauja dalis su pvz vice-city miestu

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.