Naujos detalės apie GTA 6 istoriją ir veiksmo vietas

Remiantis naujausiu pranešimu, pagrindiniai kito žaidimo veikėjai bus dvyniai, o viena iš vietų – Brazilija. Šią informaciją pateikė Matheusvictorbr, brazilas, žinomas dėl dalijimosi GTA paslaptimis. Jis teigė, kad „Grand Theft Auto 6“ siužetas suksis apie du dvynius, kurių tėvus 2002 m. nužudė nusikalstama organizacija. Dėl to jie išsiskyrė. Šis prologas vyks Brazilijoje.

Pagrindinis GTA 6 siužetas vyks 2020 m., kai dvyniai jau bus suaugę. Vyras būtų DEA agentas, kovojantis su narkotikų prekyba, o moteris veikia savarankiškai, kad atkeršytų tiems, kurie nužudė jos tėvus. Ji prisijungia prie kartelio ir skinasi kelią aukštyn, kad išsiaiškintų, kas nužudė jos tėvus. Galima spėti, kad jie susitiks, kai brolis keliaus slapta kovoti su sesers gauja. Pasak gandų skleidėjo, jiedu susitiks „sudėtingu būdu“. Teigiama, kad GTA 6 bus pirmasis žaidimas šioje industrijoje, kuriame kova su narkotikų prekyba bus pavaizduota realistiškai.

GTA 6 scenos bus modeliuojamos tokiose vietose kaip Kuba, Kolumbija ir Majamis. Žaidimas galėtų būti išleistas 2024 m.

9 Komentarai

  1. iTroubl3 parašė:

    Šiuo metu mano laukiamiausias žaidimas 🙂

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Daug kas laukia, svarbu, kad nebūtų didelis Š.

      • iTroubl3 parašė:

        Rockstars dažniauisiai nenuvilia ir sukuria tikrai įspūdingus to meto žaidimus, na su GTA Trilogija Definitive nelabai pasisekė, nors sako jau kiek aptvarkyta 😀

      • ziogzzz parašė:

        Kaip, kad Cyberpunk 2077 🙂 jau is video matesi, kad kakutis, vaikai sauke, ne bus super game 🙂 svarbu preorder padaryt visa kita siai zmonijai nebesvarbu, va rezetuka padarys pasaulelis, gal jaunimelis galvot prades, pinigus taupyt, tada kurejai gerus zaidimus prades leisti. O siaip pamenu 98 nba live jau neblogas zaidimas buvo, ir masteme kas bus 2020 m. vos ne foto realistiska grafika galvojome, kad pasieksime, ne velnio, pasaulis pilnas slamsto 🙂 Va Wu kong ant PS5 arba little devil inside butu idomu, aisku cia man seniui 😀 jei atvirai kazkada gta pradejau zaisti pora misiju, bet masinos valdymas man si zaidima sugadino… o siaip gal nieko gta VI turetu buti 😉

  2. neblogai parašė:

    GTA yra visiškai ne man. Tačiau skaitant: ‘narkotikų prekyba bus pavaizduota realistiškai,.. Kuba, Kolumbija ir Majamis’, iškart primena ‘Gomoros’ kūrėjų gana naują, vieno sezono TV serialą ZeroZeroZero. Yra panašumas, nes šitame seriale pasakojimas yra sudarytas iš trijų labai skirtingų vietovių/kultūrų, ir jose veikiančių veikėjų grupių, kurie iš esmės yra: pardavėjai, vežėjai, gavėjai. Kino mylėtojams- žiūrėti tikrai verta.

  3. ojojoj parašė:

    Chebra tam yra simuliatoriai jei norit realistiskumo.

    Manau jei viskas zaidime butu idealu, tai ji turbut kurtu 20 metu 😀

    • ziogzzz parašė:

      Simuliatoriaus is GTA nenorim, bet kai masina sukinejasi kaip su smeigtuku per viduri butu pasmeigta, tai nezinau, nesmagu. Mafia daug senesnis zaidimas, va ten bent jau galejai suprasti, kad su smegenimis zmones zaidima dare :)))

  4. icebullet parašė:

    Reikes taikyt nauja VGA asnt sito isleidimo, kolkas 2070S is bedos dar uztenka.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.