Naujos technews.lt komandos formavimas

Tęsiame tolesnius portalo pertvarkymo darbus – dalį organizacinių klausimų jau išsprendėme ir pats laikas pradėti galvoti apie naują portalo komandą. Galbūt ji nebus iš esmės nauja ir joje bus senųjų kolektyvo narių, tačiau susipažinti ir performuoti ją vis tiek teks.

Su kai kuriais senosios komandos nariais jau bendraujame, su kitais bandysime susisiekti netrukus (jeigu mūsų turimi kontaktai bus pasenę ir negausite žinutės, tačiau norėtumėte prisidėti prie pro projekto – nieko nelaukdami būtinai mums patys parašykite el paštu info@technews.lt).

Tuo pačiu tai puiki proga ir visiems projekto lankytojams pamąstyti, ar nenorėtų įsilieti į atgimstančio portalo veiklą. Jeigu turite tokių norų ir sugebėjimų, rašykite mums el. paštu info@technews.lt (laiško pavadinimas „Nauja komanda“), prisistatydami kas esate, ką veikiate ir kuo galėtumėte prisidėti prie portalo veiklos. Būtų labai gerai, jei parašytumėte ir ko tikėtumėtės už tokią pagalbą – mes jau seniai supratome, kad „nemokamas sūris būna tik pelėkautuose“, tad norėsime visokeriopo skaidrumo nuo pat pradžios dirbant su nauja komanda.

Jeigu ketinate būti rašytojais, nepamirškite prisegti bent kelių savo rašytų straipsnių pavyzdžių.

Su visais atrinktais kandidatais susisieksime asmeniškai.

12 Komentarai

  1. nemesis parašė:

    Naujajai valdžiai jau +1 už ką, žino manau tik jie. O tas kažkas, buvo ten kur dabar yra mano komentaras.

  2. Spygliuotas parašė:

    Nemėsi, ne vien naujoji administracija tai žino 😛 Prie to pačio ir aš pakelsiu nykštį į viršų naujiesiems savininkams 😉

    p.s.
    Jeigu naujiesiems savininkams nepavyks susisiekti su visais ex rašytojais, tai vienas iš jų, berods, rašo apžvalgas šiame tinklapyje: http://www.modding.lt

  3. kimaras parašė:

    Dėkui už info – su dauguma buvusios komandos narių jau bendraujame, su kai kuriais bando susisiekti buvę jų kolegos. Entuziazmo dar likę pas daugumą, tad tikėtina, kad projektas sėkmingai prisikels naujam gyvenimui.

    P.S. Pirmos užuominos turbūt apie SB – galiu sąžiningai pasakyti, jog išankstinio nusistatymo neturim prieš jokį portalo narį, tačiau nedaliname tuščių pažadų ir dėstome realią situaciją. Kai kam ji nepatinka, todėl patys priima sprendimą nedalyvauti bendroje veikloje – čia jau kiekvieno sprendimo teisė. Kai kas tą sprendimą jau padarė 😉

  4. SB parašė:

    Tai čia tie pirmieji ir yra tie 10-15%, kuriems nepatiko turinys (esam darę apklausą). Ko jie ankščiau ėjo, nežinau, turbūt veikt neturi ko.

  5. Spygliuotas parašė:

    Spėju, kad kai kurias Technews naujienas išvysime ir technologijos.lt tinklapyje (su technews autorinėmis teisėmis), ir tai bus savotiškas šio tinklapio reklamavimas, ir tuo pačiu naujienų asortimento praplėtimas technologijų tinklapyje?

    P.S.
    Sigitai, aš jau sakiau, ko asmeniškai aš ateidavau čia 😛 Dėl sportinio intereso – pamatyti tavo smagių naujienų iš hardware pusės 🙂 Bei žinoma išgirsti naujų pažadų 🙂
    Vieniems buvo „kokybiškų“ naujienų kampelis, kitiems smagi laisvalaikio pramoga 🙂

    Kad nepradėtų Sigito „fanai“ vėl loti dėl trolinimo, šitas mano p.s. yra atsakymas į Sigito užduotą klausimą. Juk negražu neatsakyti, jei žmogus klausia, net jei tas klausimas yra retorinis… 🙂

  6. SB parašė:

    Spygliuotas>Kad taip ir anksciau buvo daroma, tiesiog as uzdraudziau. Kodel kazkas turi uzdirbt tavo darbu?

    P.S – Net penkių eilutėms prireikė išreikšt terminą "nebuvo ko veikt" 😀 Vieno prašiau parodyt geresnes Lietuvoje plansetu, vaizdo posistemiu ir ausinimo sprendimu (procesoriaus) apzvalgas. Atsakymo nebuvo.

  7. kimaras parašė:

    Technologijos.lt ir technews.lt projektai pereis į naują bendradarbiavimo fazę ir tiesiogiai rems vienas kitą. Mūsų tikslas – ne konkuruojantys, bet papildantys vienas kitą tinklapiai. Ko nerado čia, gal būt ras kitame projekte. Ir atvirkščiai. O techniniai to rėmimo sprendimai ateis su laiku.

  8. Bad_Zero parašė:

    Gal baiksit pagaliau stumdyti tankus vienas ant kito? Atseit "tu ta padarei ta as ana" nu vaiku darzelis.

  9. Fostil parašė:

    Spygliuotas kaip suprasti ta tavo "sportini interesa". Man tai asocijuojasi tik su trolinimu ir dergimu ant bet ko kas tau nepatinka.
    Vat apie tokius trolius ir as kalbejau anoi temoi, kur reikia banint be gailescio ir palaikyt tvarka saite kaip tai puikiai darot technologijos.lt . Tikrai noreciau matyt tokia pacia ispejimu / banu sistema kaip ir technologijose ir nereik ziuret pro pirstus tokius zulikus apsimesdami nekaltais avineliais su p.s. ir pan.

  10. SB parašė:

    Fostil>+1. Del tokiu dalyku banai ir budavo is mano puses.

  11. Kiewliszki parašė:

    "Vieno prašiau parodyt geresnes Lietuvoje plansetu, vaizdo posistemiu ir ausinimo sprendimu (procesoriaus) apzvalgas. Atsakymo nebuvo" –

    Čia matyt aš tas vienas :D. Pažiurėk įdomiau Sigi ką tau ten rašiau. Kalbėjau apie žinias bendrai, ne apie apžvalgas (paskui pagalvojau kad vistiek kvailai padariau, nors savo teisumu esu įsitikinęs – juokinga tokiom temom kalbėt).

    Neieškosiu kas čia už ką geriau rašo, nes lietuviškų apžvalgų neskaitau (laiko švaistymas). Tik pasakysiu taip – girtis, kad rašai geriausiai, kai išvis praktiškai nėra konkurencijos, yra neprasminga.

    Dėl pačių rašytojų, išvis, nepaminėčiau nieko rašančio (apskritai, rašančių) be Originalo ir Svarkės. Kitų nickų net neįsimenu dėl jų trumpalaikiškumo. Jau rašiau, kad diletantai iš Lietuvos "IT puslapių" yra geriausiu atveju mėgėjai, su nuliu profesionalumo.

  12. bronius parašė:

    Jo tikimes is naujuju savininku tvarkos ir grieztos, bet teisingos rankos, kas pades sitam, pagal buvusius savinin., "numerumo uno" puslapiui uzsitarnaut ta varda 😉 Sekmes ir kuo daugiau buvusiu puikiu entuziastu sugrazint( o ne gav…gav)… 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.