Naujų ir geriausiai perkamų prekių išpardavimas

Mums tikriausiai visada įdomu, ką renkasi kiti ir kokios prekės yra paklausiausios vienoje ar kitoje kategorijoje. Taip pat pirkėjus domina ir naujienos, nes ką tik išlesta elektronika dažnai gali pasigirti naujomis funkcijomis, geresne sparta ar baterija. Šiuo metu, „Gearbest“ kaip tik vyksta tokio tipo išpardavimas – naujienos prieš perkamiausius. Čia kiekvienoje kategorijoje galime pamatyti naujausias jos prekes, o taip pat populiariausias. Jos žinoma siūlomas su nuolaidomis. Reikia paminėti, kad kelios mažiau kainuojančios prekės siūlomos su 50 % nuolaida.

Pavyzdžiui tarp populiariausių telefonų randame nekartą minėtą „Leagoo M8 Pro“ vos už 71 €, nenuostabu, kad čia matome ir kitus gerai užsirekomendavusius „Xiaomi“ telefonus. „Note 4“ už 146 € ir „Mi5s“, kuris su flagmano savybėmis kainuoja vos 223 €. Tarp naujokų irgi yra labai vertų modelių, tokių kaip „Bluboo S1 4G Phablet“ ar „Vernee Mars Pro 4G Phablet“ kainuojančių apie 150 €, bei kitų.

Naujų ir populiariausių prekių išpardavime rasite ir kitų kategorijų, norėtume paminėti vos 9 € kainuojančią „ID115“ išmaniąją apyrankę, kurios krovimu reikės rūpintis tik kartą per savaitę. Ne veltui šis laikrodukas yra vienas iš perkamiausių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.