Naujuoju Nokia WP7 flagmanu taps Nokia Ace?

Internete pasirodė informacija apie neva jau šį mėnesį pasirodysiantį Nokia Ace išmanųjį telefoną, kuris naudos Microsoft plėtojamą Windows Phone 7 operacinę sistemą.

Pasak neoficialios informacijos, Nokia Ace turės 4,3 colių įstrižainės dydžio AMOLED ekraną bei HSPA+ ryšį. Išmanusis telefonas taip pat turės 8 megapikselių fotokamerą su Carl Zeiss optika. Primename, jog šį mėnesį vyks ir Nokia World 2011 renginys, kurio metu ir turėtų pasirodyti trys nauji šios bendrovės produktai.

Nokia generalinis direktorius Stephenas Elopas jau kiek anksčiau patvirtino, jog šio renginio metu bus pristatytas Searay įrenginys, todėl lieka dar du nežinomieji, kurių vienas ir gali būti Ace. Be anksčiau išvardintų savybių naujasis įrenginys esą turės 1.4GHz procesorių, 16GB vidinės atminties bei 1800 mAh talpos bateriją.

Nokia World 2011 startuos spalio 26 dieną ir leis atidžiau pažvelgti į pirmuosius įrenginius su Windows Phone 7 operacine sistema, su kuriais Nokia sieja savo ateitį. Neseniai Nokia pranešė, jog uždaro savo gamyklą Rumunijoje ir taip atsisako dar 3500 darbo vietų.

6 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Jei is tiesu tokios specifikacijos bus, tai IMU! Butent tokio ir ieskau, 4.3colio idealus ekranas, batereika rimta, ne kaip apgailetinos htc ~1200mah…

  2. Alyvuoge parašė:

    Bet kuriu atveju manau kad Samsung Galaxy geriau nei HTC ar LG…

  3. Fostil parašė:

    simple skiri wp7 nuo android? 🙂 Is tu isvardintu tik titan ir radar teturi talpesnes batereikas. Beto htc ekranai negrazus, amoled arba ips tik uzskaitau telefone.

  4. simple parašė:

    Žinoma skiriu, todėl ir sudėjau visus variantus su Android 🙂 O jeigu rimtai, tai OS tu neminėjai, tiesiog pasakei, kad visi HTC telefonai turi ~1200mAh baterijas. O jeigu dar rimčiau, tai tų 80mAh skirtumo tikrai nepajustumei.
    WP7 man atrodo kažkoks mažas nesusipratimas, skirtas sunkiai matantiems, 50+ metų amžiaus žmonėms. Tokią nuomonę susidariau 3 dienas \"paturėjęs\" Samsung Omnia 7.

  5. -NRJ- parašė:

    nokia – tau reikia, ne kazkada pazadeti, kazka isleisti i rinka ka kazkas gal susidomes kazkada nupirkti – tau jau senai reikejo sukurti kazka tokio kas dziugintu vartotoja visu simtu procentu, gaila su n8 nepavyko to iki galo padaryti savo laiku, geras bandymas, bet ir nelaiku ir nevietoi, o dabar vel kazkokios sviesos tunelio gale… Reikia siandiena, tiksliau jau reikejo vakar, nes dabar visokiu samsungu pristampuota aplink ir iRageliu, kad belieka imti htc arba SE – kurie gaila taip pat truputi buksuoja, bet padaro kazka bent

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.