Need For Speed World galėsime žaisti nemokamai

Pirmieji Need For Speed serijos žaidimai pasirodė dar prieš penkiolika metų, o bendrai jų serijoje suskaičiuojama net trylika. Kai kurie iš jų buvo nuostabus, kai kurie – dideli nusivylimai. Visgi mums kyla klausimas – ko laukti toliau?

Pasak pačių EA, atviro pasaulio MMO lenktynių žaidimo pavadinto Need for Speed World vardu. Šios internetinės lenktynės bus skirtos tik PC platformai ir, matyt, bus galimos žaisti visiškai nemokamai. Kol kas nėra aišku, ar žaidime būsianti reklama bus atsakinga už pajamas, tačiau tikėtina, kad žaidėjai galės pirkti mašinas ir įgūdžius už tikrus savo pinigus.

Žaidimo uždarieji beta versijų testavimai jau prasidėjo kiek ankščiau, bet, žinoma, ten nėra visko, ko galime laukti iš žaidimo. Bet kokiu atveju, bandžiusieji teigė, kad žaidimas siūlo apie 150 mylių pravažiuojamųjų kelių ir daugybe mašinų. Kompanija jau priima ir prašymus į atvirąjį žaidimo bandomosios versijos testavimą, kuriame turėtų būti dar daugiau integruotų ypatybių.

Pastebima ir tai, jog Need For Speed World labai jau primena Need For Speed: Most Wanted žaidimą dėl savo policijos gaudynių. Neaišku, kokios dažnos jos bus. Ne vienas apžvalgininkas sakė, kad su policija NFS: MW žaidime buvo kiek perdėta. Pastebėtinas ir toks pat pasaulis, žaidimo mechanika kaip Most Wanted dalyje.

Tikėtina ir tai, kad šiuo MMO žaidimu bus rūpinamasi ir kas kažkiek laiko mes sulauksime naujų kelių ar dar daugiau mašinų. Viskas, ko mums reikės, tai 2GHz procesoriaus, 2GB darbinės atminties ir vaizdo plokštės su bent jau 512MB darbine atmintimi.


7 Komentarai

  1. Storasis parašė:

    Kaip matau slamsto dinastija tesiasi

  2. mowestside parašė:

    Kai į žiauriai į MW neša. Tie visi bajeriai primena tony hawk\’s seriją 😀

  3. andriuxa parašė:

    same shit only bigger..

  4. pekinas parašė:

    MMO, kad ir sudas bet vistiek kartu su draugeliu gal ir idomiai arkadoi pasitrankyt kart nuo karto. Aisku cia uz viso sito stovi geru bapkiu darymas, neabejoju, kad daugkam patik ir jie nores but pranasesni va tada ir piniges pakratys. O dar veliau isleis kokiu mepu nauju/masinu ir jei noresi ju reikes bapkes moketi

  5. Fostil parašė:

    Visi simuliatoriu gerbejai mars is cia!!! Norit simuliatoriu, tai ir loskit savo LFS. SKIRKIT arcade, nuo simuliatoriu.

    Atrodo gan neblogai. Grynas MW, bet idomu bus ismegint ir dar jei nemokamas tai liuks.Siaip idomiau butu buve jei naktis, bent truputi logiskumo inestu jog gatves tuscios nakties metu 😀

  6. nanoWorld parašė:

    Is savo subjektyvios patirties galiu pasakyti, kad savoka \"nemokamas\" MMO sityje beveik visada reiskia tai, kad jeigu noresi normaliai zaisti, tai kainuos dar daugiau negu vidurkis mokamu 🙂

  7. MariusK parašė:

    Paziurejau viena gameplay filmuka youtubej. Puse trasu bus paimta is Carbon`o. O gal net visos trasos bus surinktos is praejusiu zaidimo daliu ir sudetos i viena? Masinu grafika ir fizika kaip Undercover`yje. Kazkaip nesuzavejo tas ju World. Ir kur dingo seni geri games su singleplayer? Dar tie powerups… Isvis neidomu. Masinu ir dar kazko pirkimas uz realius pinigus… Sis zaidimas bus neikandamas kai kuriems pasaulio regionams.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.