Neįprastai didelis RTX 2080 Ti gedimų kiekis

Kompiuterių komponentų gedimai yra neišvengiamas dalykas, todėl geriausia komponentus pirkti su garantija. Nuo gedimų tikrai neapsaugo kaina, tai matome RTX 2080 Ti atveju. Nemažas kiekis temų „nVidia“ forume yra apie tai, kaip sugedo RTX 2080 Ti vaizdo plokštė. Kai kuriems vaizdo plokštė sugedo po kelių savaičių naudojimo, o kitiems jau pirmą dieną po kelių valandų žaidžiant.

Kol kas visiškai neaišku, kur problema, bet kai kurie įtaria GDDR6 atmintį. Daugiausia gedimų pasitaiko su „Founders Edition“ vaizdo plokštėmis, bet paveikti ir kiti gamintojai. Galbūt tie, kurie naudojo „nVidia“ referencinį montažinės plokštės dizainą.

Suprantama šiai problemai nustatyti reikia daugiau laiko, bet didelis gedimų kiekis jau pirmomis savaitėmis tikrai atrodo įtartinas. Neatskleisti šaltiniai teigia, kad „nVidia“ sunkai sekasi gaminti į RTX 2080 Ti montuojamus TU102 grafikos procesorius, dauguma jų būna defektuoti. Dėl to net dabar jaučiamas RTX 2080 Ti vaizdo plokščių trūkumas, net joms kainuojant daugiau nei 1000 €.

8 Komentarai

  1. pasimetes parašė:

    Kaip ir minėjau, nvidia dabar stumia broką, pasirodo net sugebėjo patvirtinti. 😀 Žiauriausiai, jog tokia kaina ir dar… Bet kiek supratau problemos yra tik su 2080ti modeliais, o su kitomis viskas gerai?

  2. Strelok parašė:

    AMD 60 FPS
    NVIDIA 0 FPS

  3. gedz parašė:

    Atsizvelgiant i rtx 2080ti lusto dydi, kuris yra 60 % didesnis nei gtx 1080ti, galima speti, kad to neatskleisto šaltinio teiginiai apie didelius defektuotu lustu kiekius yra ganetinai logiski.

  4. Stipena parašė:

    Come on people, it just works!

  5. PCmaster2000 parašė:

    Kad man atrodo jokio čia ‘new trendo“ nėr, tiesiog paėmė ir patobulino seną titan ir gaunas rezultatas vaizduškės su 3 PCI-E maitinimo jungtimis, papildomą kokį čiudą sudėjo ir gavos tas +20% ir rtx.. O po to stebisi, kad gedimų yra ir t.t.

  6. Gnytasis parašė:

    Nemegstu tokiu fokusu kai perki brangų, bet visumoj šūdą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.