Nepanašu, kad sulauksime „Witcher 4“

„CD Project Group“ surengė konferenciją, kurios metu buvo kalbama apie 2016 metų finansinius rezultatus. Tuo pačiu buvo atskleista kažkiek informacijos apie kuriamus ir kurtus žaidimus.

Pradžiai apie pinigus. Kompanija sugebėjo gauti 254 mln. JAV dolerių pajamų iš „Witcher 3“. „Witcher“ frančizės žaidimų kopijų buvo parduota per 25 mln. vienetų. Priminsime, kad „Witcher 3: The Wild Hunt“ debiutavo 2015 gegužę. 2016 metais kompanija vis dar sugebėjo gauti 75 % pajamų lyginant su 2015 metais kai buvo išleistas žaidimas.

Tuo pačiu pranešta, kad „Witcher 3“ yra uždarytas projektas, tad jokių papildymu jam nesulauksime. Laukiantieji „Witcher 4“ neturėtų turėti per didelių vilčių. Paklausus apie „Witcher 4“ galimybę buvo atsakyta, kad „Witcher“ yra trilogija, o trilogija negali turėti ketvirtos dalies.

Laukiantieji kito „CD Project Red“ darbo – „Cyberpunk 2077“ turėtų žinoti, kad projektas yra „nemažai pažengęs“, bet tikslios ar apytikslės datos kada galėtume tikėtis žaidimo nepateikta.

https://youtu.be/N6C5ckxtavs

16 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    kokia latgaa prieittu ir pasakyti, kad CD Proj galejo gauti milijarda jeigu ne piratai :D:D:D

  2. GK parašė:

    25M buvo parduota visos francizes,o ne Witcher 3.ir siaip kurejai patvirtino kad jie nebaige su Witcherio zaidimu.gal tai nebus Witcher 4 kaip ale toks,bet gali buti naujas settingas.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Gal ir visa serija, pagal ka rasiau kazkaip kreivai buvo parasyta ko ten pardave. Vakare prie pc prisesiu pataisysiu.

      Maciau ir as, kad nori toliau naudoti raganiaus pasauli kaip po toki. Siaip Geraldas dar galetu buti pagrindinis veikejas tik su kitom problemom.

      Beje perskaiciau Raganiaus knygas, tai zaidimo kurejai leido sau nemazai pakeisti.

      • Minde parašė:

        kaip knygos, idomios?

        • Daimonass parašė:

          Tikrai neblogos. Turbut geriausia fantasy zanro knygu serija, kuria vaikystėje esu skaites.

          Aisku čia mano asmeninė nuomonė

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Man visai patiko. Vienos geresnės, kitos mažiau man tiko. Norėjosi, kad daugiau būtų pasakojama apie patį raganių, o ten buvo apie tų šalių politiką namažai ypač paskutinėj knuygoj, tikrai nelabai įdomu, bent man. Pabaiga irgi tokia nei šiokia nei tokia.

          Pirmose keliose knygose ir bajerių tokių visokių pasitaikydavo, tikrai smagu skaityt. PVZ. nemokyk senio perst 🙂 dainelių pošlų ir t.t.

      • neblogai parašė:

        Išversta ‘Raganius’? Juk jis kaip tik yra raganų medžiotojas- maždaug ‘raganautojas’- ar klystu?

        • GK parašė:

          witcher yra raganius,kas dar neaisku,ne tik verciant,bet ir pagal lore.pazaisk,tada galesi kvailus klausimus uzdavinet 😀

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Raganius tinka, jis raganų nemedžiojo visai ir turi minimalių magiškų galių. Žaidime kaip tik buvo raganų medžiotojai, „Witch Hunter“, jie tai medžiojo raganas.

          • GK parašė:

            nepasakyciau kad minimaliu,turi apsaugini skyda,leidzia ugni,“jegos“ smugi turi,bei gali uzvaldyti prota.kadangi jis yra hibridas,uzuodzia ir mato geriau,bei turi jegos belekiek.jis zudo visus,kas zudo kitus tik del zudimo,tai po gi ir zmones.

            • Mindaugas Klumbis parašė:

              Aš turėjau omeny kažkiek magiškų galių palyginus su burtininkais. Palyginus su žmonėm jau daug galių. Knygoje kaip parašyta žodis žodin neatkartosiu, bet mintis tokia, kad raganiaus magiškos galios yra vaikiško lygio palyginus su tikru burtininku. Pradžiamokslis kitaip sakant.

    • Minde parašė:

      Pavadins kaip nors kitaip, gal bus kitas veikejas

  3. Minde parašė:

    man idomus cyperpunk projektas

  4. SoTOP parašė:

    Aš esu praktiškai įsitikinęs kad kažką jie dar paleis iš šitos visatos(kai $ prireiks). Tik greičiausiai negreitai, ne anksčiau kokių 2022.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.