Nepatvirtintais duomenimis vyksta 13 colių „Sony Xperia Z4 Tablet Ultra“ darbai

„Sony“ tikisi greitai paleisti į rinką Z4 kartos flagmanus, ir jau anksčiau sklido daug gandų apie „Xperia Z4“, kompaktišką versiją, telefoną planšetę ir „Z4“ planšetinį kompiuterį. Naujausiais gandais prie šių įrenginių prisijungs ir 13″planšetinis kompiuteris.

„Sony Xperia Z4 Tablet Ultra“ (nepainiokite su „Z4 Ultra“ telefonu planšete) numanomos specifikacijos skamba labiau kaip norų sąrašas nei 2015 metais pasirodysiantis įrenginys. Galima pradėti nuo neįprasto ekrano – „Triluminos IPS with X-Reality “ – kuris, žinoma, turėtų turėti 3,840 x 2,400 rezoliuciją, kas atitinka 16:10 4K UHD.

Aiktelėti privers „Qualcomm Snapdragon 810“ mikroschemų rinkinys, kurio procesoriaus maksimalus dažnis sieks 2,86GHz, kartu su 6GB operatyviosios atminties (2 x 3GB LPDDR4). Planšetė taip pat turės 64GB integruotos atminties ir palaikys „PS4 Remote Play“, kas skamba neįtikėtinai.

Gandai apie kamerą taip pat atrodo netikrai –  1/2,3″„Exmor RS“ sensorius su F/1,8 „Carl Zeiss Sonnar T*“ lęšiais ir tik 8MP rezoliucija.

Jei gandai yra teisingi, „Sony Xperia Z4 Tablet Ultra“ bus subtilių 8,6mm storio ir komplektuojamas kartu su didžiuliu 12,100mAh akumuliatoriumi. Nuotrauka kelia įtarimų dėl įrenginio dydžio ir tokio siauro rėmelio. Be to, įdomu, kodėl kamera yra priekyje?

Visa tai skamba per gerai, kad būtų tiesa. Neįtikėtina, kad „Sony“ kitais metais pristatys tokį monstrą, bet kol kas šios specifikacijos nuteikia skeptiškai. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.