„Netflix“ išleido „Witcher“ serialo treilerį

Dar iki dabar nežinome tikslios datos, kada bus pradėtas rodyti „Witcher“ serialas. Aišku tik tiek, kad tai turi įvykti ketvirtame ketvirtyje. „Witcher“ serialo laukia masės žmonių, todėl „Netflix“ tikrai jaučia didelį spaudimą. Teigiama, kad šis serialas bus labiau skirtas suaugusiems, tad reikėtų tikėtis arba nuogybių, arba brutalios kovos, o ,tikriausiai, sulauksime, tiek vieno, tiek kito.

„Netflix“ treileryje dabar visiems leidžia akies krašteliu pažvelgti į tai kas mūsų laukia. Iš šio gundomojo filmuko sunku ką suprasti, bet intriga jau sukelta. Priminsime, kad „Witcher“ serialas bus kuriamas pasitelkiant knygas, o ne žaidimus.

6 Komentarai

  1. agieg parašė:

    Tikekimes nesugadins…

  2. Daimonass parašė:

    Traleris pakankamai geras, bet yra keletą didžiulių nusivylimų.
    Medalionas daug kam nepatinka, neneigsiu ir man jis nepatinka. Labai jau paprastas.. per daug paprastas.
    O daugiausiai neigiamos reakcijos susilaukė Triss Merigold aktorė. Pagal knygas, kurias ir yra statomas serialas. Triss yra laikomą vieną jauniausių burtininkių pasaulyje, kai aktorė atrodo toli gražu ~18-21 metės. Atrodo kaip 40+:

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Kaip Triss nekažką, kažkokia boba iš gatvės. Betrūksta karpos ant nosies.

      Burtininkės Witcher pasaulyje turi būti stipriai gražios, nes visos savo išvaizdą su burtais pasitobulina. Jei gerai pamenu, tai Jenifer natūraliai turėjo kuprą, bet tapusi ragana ją pasinaikino. Kažkaip būdavo, kad į raganas ir raganius imdavo negražius vaikus ar kažkas tokio.

      • Strelok parašė:

        Gi trailer pradžioje rodo Yennefer prieš jai tampant ragana. Man rodos lenkų tv series geriau negu netflix adaptation gausis. Per daug pas netflix leberalų įtakos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.