„Netflix“ paaiškino, kaip planuoja sustabdyti paskyrų dalinimąsi

Šių metų pradžioje „Netflix“ atskleidė, kad praranda pinigus, nes žmonės iš kelių namų ūkių dalijasi paskyromis, nors tai prieštarauja jos paslaugų teikimo sąlygoms. Dabar matome bendrovės planą, kaip tai pažaboti. Nustatymuose atsiras nauja parinktis „pridėti namus“ („add a home“). Tai leis vieną paskyrą dalytis keliems namų ūkiams, o po pirmųjų „namų“ vartotojai už kiekvienus „namus“ mokės papildomai.

Galimybė „Pridėti namus“, tai yra atnaujinta „Pridėti papildomą narį“ funkcija, kuri anksčiau šiais metais buvo pradėta taikyti Čilėje, Kosta Rikoje ir Peru. Ši nauja „namų“ funkcija bus išbandyta Argentinoje, Dominikos Respublikoje, Salvadore, Gvatemaloje ir Hondūre. „Basic“ plano naudotojai į savo paskyrą galės pridėti vienus „namus“, „Standard“ – iki dviejų, o „Premium“ – iki trijų papildomų „namų“.

„Netflix“ užtikrina, kad nesikiš į jūsų galimybę žiūrėti turinį savo įrenginyje keliaujant. Be to, paskyros savininkas visada galės bet kada pašalinti visus papildomus „namus“ iš nustatymų puslapio.

„Netflix“ taip pat pranešė, kad antrame 2022 metų ketvirtyje prarado dar 969 000 prenumeratorių.

14 Komentarai

  1. Szaroo parašė:

    Jų didžiausia problema tikrai ne paskyrų dalyjimasis… Labai daug žmonių grįžo prie torrentų, nes 10 skirtingų platformų po 10-15$ prenumeruoti niekas nenori.

  2. r00lz parašė:

    Aš susimetęs kartu su broliu. Būna kartais mėnesiu, kad neįsijungiu Netflix išvis. Jei įves tokį papildomą mokestį, manau tiesiog atsisakysiu paslaugos.

  3. Daemon parašė:

    YouTube all the way! Netflix’e nepamenu ką žiūrėjau paskutinį kartą. Na, arba Torrent, nes ten kažkokių HBO ar Amazon užsisakinėt ir greičiausiai vis tiek negaut visko, ko reikia – nekošer.

    • ziogzzz parašė:

      O ka per youtube tu ziuri? Yra kazkoks youtube movie gal? Daugiau info jei gali pateik 😉

      • Daemon parašė:

        Nea, filmų aš neperku per YouTube. Tiesiog kasdien žiūriu įvairius kanalus. Ten rasi ką tik nori. Profesiniai dalykai – muzika, dizainas. Taip pat ir muzika šiaip paklausymui. Technika, politika, kultūra, naujienos. Šiandien, va, su faveriu stebėjom U20 pacukų rungtynes. Ist gut, laimėjom prieš prancūzų kolonijų komandą.

        • ziogzzz parašė:

          Tai visai kitas dalykas, Netflix serialus gali ziureti youtube ne 🙂

          • Daemon parašė:

            It’s entertainment, bro. Neįdomūs man tie Netflixo serialai. Aš žiūriu Californication ir Miami Vice. Netflixe nėra jų.

            • ziogzzz parašė:

              Nu tai cia tavo komentaras jog youtube naudoji klaidina, nes supratau jog ir serialus gali matyti, kad tau tam tikri neidomus nereikia jog kitiems lygiai ta pati situacija 😉 obolius su obuoliais reikia lyginti o ne bananais 🙂

              • Daemon parašė:

                Nu man tai pamoiniakai tie serialų mylėtojai. Čia toks kultūrinis reiškinys tarp vidutinybių.

                Beje, Netflix’e yra ne tik serialai, bet ir laidos, standup’ai ir filmai.

                O Netflix praranda daug žiūrovų dėl savo leftistinės politikos.

                • ziogzzz parašė:

                  Prie ko vidutinybes tau cia? Jei savo laiku miami vice nematei, tai dabar seniena spoksai, man tai senai matyti old school serialai, bet Netflix’e Ozark arba Strangers things pasiziureti, ar koki filma visai kita esme. O tu su youtube ka paziuresi, senus serialus kuriuos as vaikysteje mates… vnz aisku viskas, svarbu pakalbet apie youtube buvo kurio paskirtis senai aiski visiem, tik ponaitis mat neziuri nauju serialu, o mat seni serialai ne vidutinybes esme?:))) tai pats sena seriala ziuredamas kokia vidutinybe jauties? Pasiskaityk ka rasai, nes ant kitu kakuti pildamas nematai jog ten pat stovi 😉

  4. EgidijusL parašė:

    Šiaip man jau keista nuo seno leidimai naudoti bet kiek prisijungimų. Tas pats GO3 ar Viaplay leidžia nemažai įrenginių iš skirtingų IP apjungti… Tas platformas kurias paleidinėjo pagal užsakymą jau taip apvaržytas padarau… (tik iš to pačio IP, jei nori iš kito – atseit keliaujanti, papildomas mokestis). Šiaip vien GO3 norėdami daugiau įplaukų turėtų riboti tas sesijas iš skirtingų IP, nes dabar vien penkios kaimynės tą patį ACC pasijungusios naudojasi 😀 Kas dėl netflix, tai kas turi eurų, tas ir per kelias platformas naudoja (nustebino kokiomis sumomis žmonės Ukrainai aukojo). Pats asmeniškai naudojuosi tik Viaplay dėl F1 ir fulės. Dabar dar ir Youtube Premium per indiką IP nusipirkau (šeimos planas ~2€/mėn, priklauso nuo kurso), nes jau per TV appsą atsibodo tos reklamos…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.