„Newegg“ jau išsiuntė „Alder Lake“ procesorius ir prašo pirkėjų tylėti

Kažkas „Newegg“ parduotuvėje apsiriko ir išsiuntė partiją „Alder Lake“ procesorių pirkėjams. Kol kas šiuos procesorius galima tik užsisakyti iš anksto, o realiai juos gauti galima tik nuo lapkričio 4 dienos. Jau po laiko „Newegg“ suprato, kad padarė klaidą ir prašo pirkėjų niekam neskelbti, kad jie jau gavo „Alder Lake“ procesorių. Kompanija tai daro dėl, nes pažeidė sutartį su „Intel“ ir nenori sulaukti sankcijų.

Jau gavę „Alder Lake“ procesorių sukūrė temą „Reddit“ forume ir klausia bendruomenės, kodėl jie nieko negali skelbti apie gautą procesorių. Visi tokie pirkėjai sulaukė asmeninio skambučio ir prašymo tylėti, „kad būtų išvengta problemų“. Šioje situacijoje pirkėjai yra visai nekalti ir gali apie gautus procesorius kalbėti kiek nori, nes nepasirašė jokių sutarčių. Nepaisant to, kad kai kurie jau turi „Alder Lake“ procesorių, kol kas tai yra tik brangus silicio gabalas be paskirties, nes Z690 pagrindinės plokštės dar niekam išsiųstos nebuvo.

29 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    o nauju karstu bandeliu neparduoda….

    panasu dabar tik puslaidininkius perka visi kaip karstas bandeles….

    bukejam….oi kaip bukejam….

    • Diaxminde parašė:

      Kaip nebukės, kai tikima brukamu mokslu ir skiepijas už cepeliną. 😀

      • Mindaugas Klumbis parašė:

        Nereikia čia savo pasakų sekti, jei taip mokslas nepatinka tai ir nesinaudokite juo, tuo pačiu ir kompus išmeskit ir elektrą atsijunkit.

        • elrurudy parašė:

          Elektra ir kompas neatsirado iki tavo namų per du mėnesius, esi visišką klumpė nes nesigaudai kada ne delfije komentarus rašai

          • Mindaugas Klumbis parašė:

            Kokių proto bokštų prisirinko iš Delfio. Nebeleidžia ten savo erezijų skleist, tai eina kitur.

            Dauguma žmonių galvoja, kad jie yra labai protingi, bet iš tikro tai nėra. Tokio pačio genotipo žmogeliai ir ant elektros klykė, kai ja vedžiojo. Dabar eina prieš 5G, prieš skiepus ir t.t. Net nesupranta kaip ta vakcina veikia ir dar kitus moko. Apgailėtina.

            Elektra – blogis

        • adex parašė:

          na yra mokslas kur 2×2 yra 4, ir yra mokslas kur nera viskas paprasta ir aisku, o kai farmacijos kompaniju pagrindinis interesas pinigai ir visa ,,statistika“ isvezdziojama kaip kam parankiau, tai cia labiau marketingas nei mokslas. uztenka paziureti skelbiama vakcinos efektyvuma, jog suprasti jog kazkas cia ne taip, kai gripo vakcinos efektyvumas svyruoja 20-50% berods, ten idirbis jau N metu vyksta, o cia pyst raz ir visokie bbc skelbia apie 99% efektyvumus, zinoma kuo toliau tuo labiau kuklintis pradejo su tuo abejotinu efektyvumu. aisku visa tai galima paaiskinti ir pateisinti gerais norais visus suskiepinti ir ziureti kas toliau bus, nes jeigu nepades tai gales sakyt, kad bent pabandem 😀

          • SoTOP parašė:

            Neužtenka „pažiūrėti“ kai žiūri į dalykus, apie kuriuos visiškai nieko nesupranti.

            Klausimas „padės vakcinos ar ne“ yra beprasmis, nes jau padėjo. Va nuoroda jeigu nori paveiksliukų pagalba pamatyti kaip situaciją pakeičia 80% gyventojų paskiepijimas https://www.cnbc.com/2021/10/22/4-charts-show-how-covid-vaccines-are-working-in-the-uk-.html

          • Stipena parašė:

            Vakcinos kūrimui panaudotas visiškai naujas kūrimo metodas, kuris prieš tai kelis metus testuotas ir naudotas kovai su vėžiu. Tai negalima sakyti kad vakcina ‘pyst raz’ ir atsirado.
            Tas vakcinos kūrimo metodas ant tiek geras, kad žada po keliolikos metų kiekvienam žmogui suasmenintas universalias vakcinas nuo visų virusų.
            Aišku, celofanu tikėti yra paprasčiau.

            • adex parašė:

              kiek straipsniu apie medicinos revoliucija per metus iseina? kiek kartu visi savo inovacijas isaukstine yra, o po to kazkur uzmirsti lieka? esu paprasciausias skeptikas ir ,,netikiu“ nei celofanais nei tuo,,sventuoju“ siandieniniu vakcinu mokslu.

              • mafo parašė:

                Vadinasi esi tiesiog kvailoka žmogysta. Tikiuosi Romoje išrastu klozetu tiki, kai ant jo sėdi? Jam virš 2000 metų. Apgailėtina, kad netiki medicina ir jos išradimais, kuri žmogaus vidutinį gyvenimą nuo 30 metų kai buvo išrastas tavo klozetas prailgino iki 80…

                • adex parašė:

                  dar priminsiu jog toje pacioje Romoje buvo naudojami tokie puikus isradimai kaip svininiai vandentiekio vamzdziai bei indai, kurie ta gyvenimo trukme prie 30 ir privede.

            • ziogzzz parašė:

              Ir ka pritestavo kovai su veziu tavo smegenim sukurta ir praplauta technologija? Nes as broli praradau jauna del vezio, tai tokie sapalai kaip tavo man pats nujauti kokia emocija sukelia. Bilas debilas toliau plauna smegenis turbut sekmingai? Ar tu jei kompuose gaudausi irgi daktaru jau patapai? Stipena?

  2. aiwaris parašė:

    to Diaxminde per tokius kaip tu ciainikus turi ir visi kiti po to kenteti 😀 del mokaslo ir skiepu pernai nuo karunos vos neuzdusau va butent ir dabar sergu su skiepu bet labai lengva forma net ir visi sipmtomai N kartu lengvesni tai vizdelto moklas veikia beja negavau as to suknisto cepelino 😀 o i tema tai nafik tas cpu jai neturi mb 😀

  3. aiwaris parašė:

    to adex tie skiepai isvis neapsaugo jie tik padidina tikimybe lengiau persirgt ir tiek.

  4. kernelis parašė:

    Buvom visi draugiski, bet kazkam reikejo pamineti skiepus… 😀

  5. aiwaris parašė:

    tai draugiski visi ir esam tik intel nedraugiski cpu yra o mb tai nera 😀

  6. adex parašė:

    zmones kazkada radioktyvu energetini gere radiacija kiausinius svitinosi, kad potencija pageretu ir uz visa tai buvo mokslui dekingi 🙂 aisku dabar galima svaigti jog visiskai kitas mokslo lygis ir t.t. bet velgi yra pasakymas jog rytas uz vakara protingesnis ir negalima pamirsti fakto jog kadaise mokslas isdidziai yra pareiskes jog visi isradimai israsta ir nera kobdaugiau isradineti …

    • kernelis parašė:

      Na, galiu pasakyti tik tiek: pries menesi susirgo mano seima ir uosviu seima. Pasiskiepyje buvom dviese – as ir uosvis. As nesusirgau is viso, nepaisant to fakto, kad savaite laiko praleidau su ciaudejanciais ir kosejanciais seimos nariais vienoje patalpoje. Uosvis susirgo, bet minimaliai simptomu prasme, kaip lengvu persalimu. Visi kiti buvo paguldyti i lovas nuo poros dienu iki virs savaites su mazdaug sunkaus gripo lygio susirgimu. Ligonines neprireike niekam, taciau po viso sito seimoje skeptiku sumazejo 😀

      Sutinku, kad vakcinos nera tobulos, pacios nesasi tam tikra salutiniu poveikiu rizika, o kai kurie valdzios sprendimai del visos situacijos yra abejotini, taciau kad skiepai veikia isitikinau pats. Tokia stai mano patirtis.

      • Mindaugas Klumbis parašė:

        Nei pridėsi, nei atimsi.

      • adex parašė:

        na as kai sirgau tai jog sergu susivokiau tik del jog dingo kvapas ir uosle, is aplinkos niekas daugiau nesusirgo, o joje greiciau daugiau neskiepintu nei skiepintu. na zinoma kiekviena asmenine patirtis neveltui yra asmenine, reikia ziureti oficialu bendra vaizda, kuris siuo metu is principo yra iskreipiamas su intencija raginti skiepintis.

        • AsPaulius parašė:

          Pezi, seniuk. Tai kiek tų skiepytų aplinkoje. Ką reiškia „joje greiciau daugiau neskiepintu nei skiepintu.“? Primena bobutės pasakas. Ką reiškia, jog skonio ir kvapo netekai? O tai testą dareisi, ar irgi pats pagal vėjo kryptį nusistatei tau diagnozę? 😀

      • ziogzzz parašė:

        Po kokiu 5-8 metu jei ne anksciau neislys kokios ligeles tai galesi klapseti rankelemis, kad lengvai prasirgai. Kiekvieno cia pasirinkimas. Naciai zydus graziai i stovykleles “poilsines” taipogi veze, visi uzpakalius surauke sedejo ir dar stukino. Zmonija ne taip senai jau, pries gera pusamzi tokia pat tupa buvo, kad daleido wwII tiek ir wwI, bet kaip cia visi labai apsiskaite, tai istorija dar panagrinekite, nes apart mokykloje nurodytos dogmos neteko isgirsti kitu faktu. Man tai tik viena paaiskinkint, susikalet po pora skiepu, turite imuniteta, tai ko cia sikate i bata? Kas nesiskiepijo tai prasirgs lengva forma arba sunkia forma arba uzsilenks, bet tai jau zmogaus pasirinkimas. O kai pasiskiepyje ir nesiskiepyje virusa taip pat nesioja, tai kuom dabar vieni uz kitus pranasesni?

        • kernelis parašė:

          Man labiau rupi tai, kas yra dabar, o ne tai, kas galbut bus po 8 metu. Po persirgimo vaikas pradejo netoleruoti laktozes, o uosviene po siai dienai jauciasi su puse jegu. Dauguma ypatingai akcentuoja mirtis, taciau mazai kas sneka apie covid19 zala organizmui, ypac neurologine, kuri yra negriztama ir gerai dokumentuota.

          Net jeigu ir darom prielaida, kad vakcinos tures ilgalaikius neigiamus poveikius, juos bet kuriuo atveju reikes lyginti su covid19 zala ir tik tada daryti kazkokias isvadas apie skiepus. Isankstines speliones neturi jokios prasmes.

          Del visa kita neturiu ka tau atsakyti, nes tai neturi nieko bendro su mano komentaru: as nei smerkiau, nei raginau ar pan. Pasidalinau savo patirtim ir tiek.

          PS. Siaip forume yra koronos tema, tai as siulau visiems, kas nori ja diskutuoti, kraustytis ten. Neterskime HW naujienu komentaru.

  7. aiwaris parašė:

    adex jai ne mokslas per ka kad ir dabar rasytum komentarus per keptuve gal 😀

    • adex parašė:

      kodel jus zmones, taip megstat viska sutirstinti lygindami pirsta su anuo? neturiu nieko pries skiepus, nesu is tu zmoniu kurie teigia jog tai zmonijos genocidas ar panasiai. gyventi netrukdo nei tie kurie skiepijosi nei tie kur nesiskiepijo, bet kai pradeda mosuoti veliavomis ,,i trust science“ ir gydyti galva ka as turiu daryti, cia jau atsiranda antipatija, tokia pacia antipatija jauciu ir tiems kas kitiems aiskina, kad nesiskiepintu.

  8. Raijmiss parašė:

    Situacija tai maždaug.. Kai gerai pasibastai po barus ir prisidibri kažkur gerai, o draugelis viską sklandžiai užglaisto :DDDD Pasisekė dar skyčiau 🙂 ir baikit kliedėti apie skiepus. Nemaišykite ir nederkite šio nuostabaus tinklapio su tokiais š. malūnais kaip delfi,15min,lrytas ir t.t.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.