Newegg jau siūlo Radeon HD 6790 vaizdo plokštes

Naujoji vidutinės klasės vaizdo plokštė iš AMD oficialiai turėtų pasirodyti jau rytoj, o ją prieš keletą valandų siūlė įsigyti viena iš didžiausių JAV kompiuterinės technikos interneto parduotuvių Newegg, nors produkto įsigyti jau nebegalima.

Tai reiškia, kad Radeon HD 6790 yra tikras, realus produktas, kurį AMD iš tiesų pristatys netrukus. Tenka pastebėti, kad kiek ankščiau apie šį gaminį gandai nesklandė ir tik praėjusios savaitės pabaigoje sužinojome, kad toks gaminys iš tiesų egzistuoja AMD planuose.

Newegg siūlyta PowerColor variantą galite rasti čia, o mes galime priminti, jog vaizdo posistemis turės 800 srovių procesorius, 40 tekstūros vienetų, jo lustas dirbs 840MHz dažniu, o 256 bitų pralaidos darbinė atmintis 4200MHz dažniu. Siūlyta kaina – 150 JAV dolerių.

2 Komentarai

  1. daniukas21 parašė:

    is apzvalgu ispudis ne koks, ne ka spartesne uz 5770 bet ryja elektros beveik per pus daugiau 🙂

  2. Deft parašė:

    Na ne ka spartesne pavadint nelabai butu tikslu nes 13% sparciau visur~ sakykim nera taip mazai, o del elektros sanaudu per pus daugiau irgi kazin ar teisinga pavadint kai naudojama tik 15w daugiau, t.y. 72w VS 87w averange load. Isaugus sparta adekvati sunaudojamai el. energijai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.