Nexus One pilnai palaikys Flash turinį

Kompanija Adobe jau kuris laikas bendradarbiauja su Google ir plėtoja savo produktus jos operacinei sistemai Android skirtai išmaniesiems telefonams. Gerai žinomas programinės įrangos plėtotojas pranešė, kad į Nexus One kiek vėliau šiais metais atkeliaus Flash Player 10.1 grotuvas.

Pateikiamoje video prezentacijoje, kurią matote apačioje, Adrianas Ludwingas iš Adobe pasakoja apie tai, ką Flash grotuvas atneš į mobilius įrenginius ir ką kompanija padarė šia linkme. HTC ir Adobe kiek ankščiau praėjusiais metais pristatė pirmąjį Android telefoną su Flash grotuvu HTC Hero, o šį kartą Nexus One nori paversti dar funkcionalesniu.

A.Ludwingas mini 1GHz Qualcomm QSD 8250 centrinio procesoriaus privalumus ir pademonstravo keletą interneto svetainių, kuriuose yra tokio Flash turinio, kaip žaidimai, video medžiaga ar reklama. Jie visi kuo puikiausiai veikė Nexus One telefone. Nepaisant to, kad Flash Player 10.1 grotuvas jau veikia, A. Ludwingas pridūrė, kad dar liko labai daug darbo iki to, kol kompanija galės pristatyti pilną jos versiją. Jį, kai tik jis pasirodys, bus galima parsisiųsti tiesiog iš Adobe svetainės.



1 Komentaras

  1. vyciokaz90 parašė:

    Šaunu, kad bus flash player\’is

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.