Nexus S turėtojai skundžiasi paskutiniu atnaujinimu

Vartotojai skundžiasi, kad po paskutinio atnaujino, kuris įvyko per Kalėdas, visa informacija buvusi jų Nexus S telefonuose buvo ištrinta. Tiesa, SIM kortelėse buvę duomenys nedingo. Atnaujinimas turėjo atanujinti Android operacinės sistemos versiją iki 2.3.1 versijos.

Pasak šaltinių, iš kart po atnaujinimo buvo ištrinti elektroniniai laiškai, nuotraukos, programos buvusios telefone. Tai reiškia, kad vartotojai prarado pinigus, sumokėtus už programas.

Tačiau yra vartotojų kuriems atnaujinimas pavyko puikiai, duomenys liko telefone. Tačiau kol kas nerekomenduojama atnaujinti savo Nexus S, kol nebus išsiaiškinta, dėl kieno kaltės visi duomenys buvo ištrinti.

7 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    \"Tai reiškia, kad vartotojai prarado pinigus, sumokėtus už programas. \" nu taigi nesąmonė, kai nuperki programą tai ji lieka pririšta prie vartotojo, ir garantuoju, kad galima vėl atsiųsti.

  2. ZigZag parašė:

    Nežinau, kaip internete radau, taip parašiau. Pats šiomis paslaugomis nesinaudoju, neturiu tokio telefono.

  3. ironvolf parašė:

    Hmmm kažin kaip ten jis atsinaujina… Jei reikia kažką pasirinkt updatinant, tai gal patys vartotojai prispaudė ko nereik, kas labiausiai tikėtina, nes kaip gali tas pats update vieniem ištrint duomenis, kitiem ne…

  4. crooked parašė:

    nežinau, man tai atsinaujino normaliai ir niekas nedingo, tik po update kažkodėl pradėjo video failus sugreitintai rodyt, istryniau porą klipų ir vėl normaliai (: ir taip, programos, kad ir dingo, jas galima iš market\’o vėl parsisiūsti, nes pirkimų istorija laikoma sąskaitoje 🙂

  5. SB parašė:

    Nėra ką pirkt ten tam Markete, viskas kas geriausia, nemokama. Kad ir puikus žaidimas Angry Birds.

  6. ironvolf parašė:

    Jo, Angry Birds geras, bet kiek skaičiau jo dėka labai daug duomenų renkama apie telefono savininką 🙂

  7. ZigZag parašė:

    Nežinau, nesukūriau gi tokios info iš galvos. Matyt buvo ne vienas atvejis kad sitaip atsinaujino.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.