„Nokia 5“ ištvermės testas

Vieni sako, kad tokie ištvermės testai tikrinant telefonų ilgaamžiškumą yra nesąmonė, kiti, kad tai atspindi, kaip gerai yra pagamintas telefonas. Kad ir kaip ten būtų, šiandien žiūrime, kaip prieš braižymą, deginimą ir lenkimą atsilaiko „Nokia 5“ telefonas.

2 Komentarai

  1. kernel_panikuoja parašė:

    Na, nesamone yra ne tikrinti ilgaamziskuma, bet ji tikrinti taip, kaip cia rodoma. As suprasciau, jeigu butu sukurta kazkokia standartizuota metodika, pagal kuria galima palyginti telefonus. Tarkim, vienas standartinis test-bench’as, kur skaleje rodoma tiksliai, kokia jega yra veikiami ibrezimai, kaskart kartojami tokie patys ibrezimai, toliau kokia konkreciai temperatura yra kazkas kaitinama ir tiksliai ismatuoti to padariniai. Tada kokioje suvestineje/lenteleje matai, kad vienu modeliu reziai gilesni, kitu ne, vienu lenkimo kampas didesnis.

    Dabar gi paiima telefona, is lempos pabraizo, pakaitina. Kiekviena karta skirsis jega, atstumai, laikas. Sitie testai absoliuciai nieko nesako. Kazkokia random’ine vizualine inspekcija. Cia tik mano asmeninis poziuris i sia tema.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.