„Nokia 8“ kankinimo testas

„Nokia“ vėl sugrįžo į telefonų rinką, šiam gamintojui kai kurie vis dar jaučia tikrai didelius sentimentus. Tad visai įdomu pasižiūrėti kaip kankinimo testuose sekasi naujam šios kompanijos flagmanui „Nokia 8“.

Testų metu telefonas buvo braižytas, lenktas ir net degintas. Ekrano „Gorilla Glass 5“ stiklas prieš įbrėžimus atsilaikė kaip ir tikėtasi, galine aliumininė nugarėlė žinoma braižosi, o kamerą dengiantis stiklas irgi gan patvarus. Gan svarbu, kad telefonas nesilenkia. Visus testus geriau pamatyti pateiktame video.

7 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    as nezinau ziuriu kazkaip kreivai i tokius sado mazo youtube…galetu dar su tanku pasaudyti

    • SarzzeR parašė:

      O kas čia blogo? Bent jau pamatai ar telefonas – patvariai sudėtas ir nesulūš kišenėje.

    • IFeelYou parašė:

      Man irgi absoliučiai nesąmoningi šitie video. Visiškai nieko jie neparodo. Kiekvieną telefoną, išskyrus specialiai padarytus apsaugai, galima sulankstyt stipriai lenkiant. Tegul lanksto telefonus, kurie yra skirti sudėtingoms sąlygoms.

      • SarzzeR parašė:

        Kodėl? Lenkia su rankom ir naudoja žmogišką jėgą. Su hidraulu – viską sulaužyti būtų galima, bet taip ir nepamatytum ar įrenginys – patvarus. Be to, ne vienas telefonas ėmė ir sulūžo: https://www.youtube.com/user/JerryRigEverything/search?query=Fail, tai kažin ar norėtųsi imti tokį modelį. Tokie testai tikrai padeda apsispręsti ar imti, tam tikrą, modėlį ar ne.

        • IFeelYou parašė:

          Na nežinau, aš nesu sulenkęs nei vieno telefono. Nesuprantu kokiu žioplu reikia būt, kad savo telefoną sulenkt pusiau. Aš suprantu jeigu žmogus dirba kažkokiom specifinėm sąlygom, kur nors statybose ar pan.
          O kažką sulenkt tyčia manau ir su rankom galima labiau pasistengiant. Nelabai matau ko čia stebėtis kad kažkas sulenkė kažkokį metalo ir stiklo 5 mm gabaliuką.
          O jeigu jau labai reikia patvaraus – tai yra visokie CAT dėklai ir panašiai. Su tanku gali važiuot. Aš pilnai suprasčiau video kur lanksto CAT telefonus, kurie tam skirti. Arba testuotų specialius apsauginius dėklus. Va čia tai nauda būtų tiems, kas juos perka.
          Bet čia tik mano nuomonė. Gal aš tiesiog negaliu žiūrėt į lankstomą techniką 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.