Nokia į JAV rinką veržis su Lumia 900

Nieko keisto, jog apie glaudžią partnerystę pernai pranešę Microsoft ir Nokia kuria planus, kaip sėkmingiau sugrįžti į JAV rinką, kurioje Nokia sekasi labai sunkiai. Labai tikėtina, jog pirmoji kampanija prasidės su naujuoju Nokia flagmanu Lumia 900.

Teigiama, jog Microsoft ir Nokia reklaminei kampanijai JAV gali išleisti net iki 100 milijonų JAV dolerių, o savoje teritorijoje Microsoft jau beveik susitarė su JAV telekomunikacijų gigantu AT&T, kuris ir turėtų siūlyti įsigyti Lumia 900 ypač palankiomis kainomis.

Analitikai pažymi, jog Lumia 900 ir keleto kitų šios serijos telefonų pardavimai iš esmės lems būsimus Microsoft ir Nokia planus JAV rinkoje. Ir čia turėtų pasireikšti Microsoft įtaka tariantis su telekomunikacijų kompanijomis, ir nors Nokia turi tikslą tiesiog padidinti išmaniųjų telefonų pardavimus, Microsoft turi savo tikslą – kuo labiau išpopuliarinti Windows Phone operacinę sistemą.

3 Komentarai

  1. Alyvuoge parašė:

    Manau, kad sunkiai jiems į rinką seksis prasiveržti. Tik ne ten, kur karaliauja iOS ir Android.

  2. cepukas parašė:

    ir neprasimus,pavelavo jie,nebent kainas mazesnes pasiulys.Bet ar nokia siulo savo flagmanus zemomis kainomis?! 😀 Beja ju telefonai labai kokybiski,tik reikejo,seniau kazka daryt su os,dabar jau kiti didziaja dali rinkos uzgrobe.Nors va lietuviai nokia renkasi net negalvodami,va pvz mano bendradarbis turi samsunga ismanu,net nezinau kuri modeli,tai sako kai baigsis sutartis,butinai ims nokia,nes samsunge nieko nesupranta :D.As pvz faktas jamciau androida,nes puikiai ji zinau,o vidutinio amziaus,ar senesni zmones,vis dar renkasi tik telefona,o ne kazka imantraus.

  3. alpinestar parašė:

    Veršis o ne veržis gal?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.