Nokia N9 siuntos jau pajudėjo

Suomijos bendrovė Nokia pranešė, jog jau pradėjo platinti naująjį kompanijos flagmaną su MeeGo operacine sistema. Nokia N9 įrenginys oficialiai bus prieinamas ne visuose didžiuosiuose rinkose, todėl bendrovė jau yra susilaukusi priekaištų.

Birželio mėnesį anonsuotas įrenginys sužavėjo dalį apžvalgininkų, kuriems pirmiesiems buvo leista išbandyti prototipinį telefono modelį. Be jau minėto MeeGo OS, naujasis išmanusis telefonas turi 3,9 colių įstrižainės AMOLED lietimui jautrų ekraną, 8 megapikselių raiškos kamerą su Carl Zeiss optika, 1GHz spartos procesorių bei vienalytį korpusą.

Nokia N9 atkeliaus trijų skirtingų variacijų: juodos, žalsvai mėlynos ir purpurinės spalvų. Taip pat bus 16GB ir 64GB versijos, kurių kainos atitinkamai be mokesčių ir subsidijų sieks 480 ir 560 eurų. Nokia N9 tikriausiai bus paskutinis bendrovės didesnės reikšmės telefonas prieš išleidžiant įrenginius su Microsoft Windows Phone 7 operacine sistema.

Kompanija pakartojo, jog pirmuosius WP7 produktus planuoja išleisti dar šiemet. Primename, jog Nokia N9 oficialiai nepasieks JAV, D. Britanijos, Vokietijos ir kitų stambių šalių rinkų. Visgi, Lietuvoje šis telefonas tikrai pasirodys.

1 Komentaras

  1. Alyvuoge parašė:

    Nu jie lėti kaip vėžliai. Jau prieš metus reikėjo, kad šie telefonai nukeliautų pas klientus 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.