Nokia N9 startas Lietuvoje – rytoj Omintel salonuose

Stilingas. Paprastas. Nepriekaištingas. Tokių įvertinimų spėjo sulaukti naujasis išmanusis telefonas Nokia N9 pagrįstas MeeGo OS. Nuo rytojaus naująjį Nokia N9 pirmiausia galės įsigyti telekomunikacijų bendrovės Omnitel klientai.

„Nuolat siekiame, kad mūsų klientai būtų žingsniu priekyje, todėl siūlome tik rinkoje pažangiausias ir išskirtines technologijas. Nuo rytojaus Omnitel klientai galės įsigyti naująjį Nokia N9, kuriame iš anksto suprogramuoti sėkmė, stilius ir kokybiškas funkcionalumas“, – sako Omnitel viceprezidentas rinkodarai ir paslaugoms Darius Maikštėnas.

„Tai pirmasis išmanusis telefonas pasaulyje, kuris valdomas vien gestais – braukiant pirštu per ekraną. Šis modelis sukurtas vartotojams, kurie nori išsiskirti iš masių – ne tik unikaliu dizainu, bet naujausiomis technologijomis bei intuityvia vartotojo sąsaja“, – įsitikinęs Nokia vadovas Baltijos šalims Antti Holopainen.

Naująjį Nokia N9 šiuo metu bus galima įsigyti tik Omnitel salonuose. Išmaniojo telefono kaina be sutarties sieks 2199 litus. O kiek plačiau apie Nokia N9 galite pasiskaityti čia.

5 Komentarai

  1. Darek parašė:

    Kiek skaičiau apžvalgas beveik visos teigiamos, ir meego visiem patiko tikiuosi tai nepaskutinis tel. su meego

  2. joncius parašė:

    plačiau apie tai kas pakeis meego OS: http://www.mobinews.lt/?p=13273

  3. joncius parašė:

    citata: \"Paradoksalu, kad šiuo metu sunkmetį išgyvenantį ir su „Microsoft“ partnerystę vystanti Suomijos bendrovė iš karto po prekybos pradžios paskelbė, kad tai yra pirmas ir paskutinis išmanusis su šia platforma. Atsižvelgus į šią aplinkybę nesunku suprasti, kodėl „Intel“ priėmė sprendimą galutinai „nužudyti“ tik pirmus žingsnius žengusią OS.\"
    is to paties puslapio 🙂

  4. Pasisiauses parašė:

    Na aš žiūrėjau video apžvalgą šito telefono ir buvau maloniai nustebintas. Viskas labai gerai nušlifuota, daug dalykų jau integruota į OS, o pats telefonas taip pat labai kokybiškas.
    Nokia tikri kvailiai, neturintys aiškios strategijos ir vizijos. Blaškosi tarp operacinių ir taip toliau smunka žemyn

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.