Nokia: Palaikysime Symbian platformą iki 2014

Nepaisant to, kad Microsoft ir Nokia sukūrė aljansą ir ketina Windows Phone 7 naudoti kaip pagrindinę operacinę sistemą, vieno iš Nokia padalinių vadovas patvirtino, kad Symbian kompanija palaikys dar bent iki 2014 metų.

Nors nuogąstaujama, kad Symbian operacinė sistema miršta ir neturi jokios ateities, Nokia ir toliau ją plėtoja bei pristatys naujus išmaniuosius telefonus su šia operacine sistema šiais bei kitais metais. Po paskutinio atnaujinimo dar du metus kompanija suteiks palaikymą.

Galime priminti, kad Nokia žada naudoti tris platformas. Tai Microsoft Windows Phone 7, Symbian bei kartu su Intel kuriamą MeeGo. Tiesa, apie pastarąją operacinę sistemą daug žinių nėra, kaip ir nėra žinoma produktų, kurie šią platformą palaikytų.

3 Komentarai

  1. Alyvuoge parašė:

    Tik 2014? Per tą laiką visi bus pamiršę Nokią….

  2. cepukas parašė:

    Nu as nieko negaliu pasakyt pries ta symbian,man ji visai patiko,ant n8,bet tada turi isleist nerealu atnaujinima,kad pakeist sita situacija,aisku daugeliui zmoniu turbut vien tas zodis symbian blogai skamba,nors jo ir nebande naujo :D,bet kad gero update ji reikalauja,tai 100% teisybe.

  3. Pasisiauses parašė:

    Tai, kad ne iš vieno žmogaus girdėjau, kad tas \"naujas\" symbian yra tas pats senas š, tik su gražesnėm ikonom…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.