Nokia pristatys Windows Phone 7 telefonus?

Kaip žinia, mums didžiausias pasaulyje mobiliųjų telefonų gamintojas Nokia teigia, kad deda labai dideles viltis į savo plėtojamą MeeGo platformą, tačiau kalbama, kad Nokia tariasi ir su Microsoft dėl Windows Phone 7 platformos.

Tiek Nokia, tiek Microsoft atstovai sakė, kad nekomentuos gandų, tačiau teigiama, kad Nokia iniciavo susitikimus su programinės įrangos gigantu, kuriuose norėjo aptarti galimybę pristatyti kompanijos telefonus su Windows Phone 7 platforma.

Viena aišku, kad Nokia tikrai neprisijungs prie Google ir jos plėtojamos atvirojo kodo Android operacinės sistemos. Taip tikrai neįvyks, nes tai reikštų, kad Nokia laidoja savo išskirtinumą, kaip ir Symbian bei MeeGo platformų galimybę varžytis su Google produktu.

12 Komentarai

  1. Pasisiauses parašė:

    Kažkaip nelabai logiškai: \"Nokia nenaudos Android, nes taip palaidotų savo išskirtinimą, bet naudodami Windows Phone 7 jie išskirtinumo neprarastų\" 😀 Galima pagalvoti, kad Windows Phone 7 telefonų niekas niekas negamina… 😀

  2. Kiberbobas parašė:

    dar galetu nokia is samsungu SUPER AMOLED ekrana pasiskolinti 🙂 tada ir pagalvociau apie nokia 🙂

  3. Alyvuoge parašė:

    Jo, čia tai geras. Nori likti išskirtiniia, ale pasiskolins truputį Windows Phone 7, che che che

  4. Agalis parašė:

    Nokia nenaudos niekada Androidų, nes tada nebebus konkurencinga – kam reikalingas dar vienas androidinis telefonas, kai jau yra jų rinkoj nemažai. Tenka prisigalvoti visko, kad išlaikyti išskirtinumą. Deja jiems tikrai taip, kaip Apple, nepavyks. Tiesą pasakius, dabar pagalvojau, kad jau seniai nebekyla tokių minčių pirkti Nokia…

  5. SB parašė:

    Nokia man pačiam miręs Brandas jau. Yra HTC, yra Samsung, yra tie patys LG. Užtenka.

  6. nanoWorld parašė:

    Nokia potencialo dar nenuvertinciau, taciau kalbant apie smatphone sriti, jie dabar yra aiskioje programineje duobeje.

  7. Alyvuoge parašė:

    Pritariu, tik kažin ar pavyks iš tos duobės išlipti. Vis nespėja…

  8. SB parašė:

    Kad jie nesąmones daro. Flagmanas N8 su Symbian. Tyliu.

  9. Fostil parašė:

    O kiek yra perkama tu touchscreen flagmanu bendrai paimus? Ogi laaabai maza dalis visu parduodamu telefonu. Paprasciausiai didelis demesys i juos nukreiptas, bet realiai tu flagmanu tik mazuma ir perka, nes ne visiems reikia kazkokiu neaiskiu androidu, ishitu ar pan.

  10. Alyvuoge parašė:

    Perka neperka, vis tiek jiems priklauso ateitis….

  11. SB parašė:

    Fostil>Visada taip buvo. Vienas perka pigia, kitas brangia desra. Nors, bendrai paziurejus, ismaniuju telefonu rinka auga. Kam man pirkt shit Symbian Nokia, kai galiu gaut pigu Android 2.1 ar net 2.2?

  12. matrix parašė:

    Fostil, tai kad flagmanai brangus, tai cia tik pas mus in Bananaland 🙂
    Paziurek uk kokios kainos imant su sutartim 🙂 Aisku diedukas ar bobute, surenkanti anuku numeri ir tai jiem jau pasiekimas, tokio tel neperka. Bet gi dauguma nori to naujo ir grazaus tel.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.