Norint atrakinti „Star Wars: Battlefront 2“ turinį žaisite 189 dienas

„Star Wars: Battlefront 2“ dar tik išleidžiamas, bet sulaukia labai neigiamų žaidėjų reakcijų, dėl kompanijos noro pasipelnyti. Žaidimas suręstas taip, kad norint lengviau laimėti reikia pirkti įvairius žaidimo priedus, kas siutina visą žaidėjų bendruomenę.

Paskaičiuota, kad norint atrakinti visą „Star Wars: Battlefront 2“ turinį reikės žaidime praleisti 4528 valandas, arba kitaip sakant, beveik 189 dienas. Jei neturite tiek laiko visa tai galima nusipirkti už kuklius 2100 JAV dolerių. Kaip viskas apskaičiuota rasite čia.

18 Komentarai

  1. M134 parašė:

    Kas darosi db JAV. EA eilinį sykį sudirbo žaidimą, ir sudirbo dar vieną žaidimo kūrimo studiją.

    Gaila, kad žmonės neturi stuburo (plius kas kelis metus atsiranda jaunesnių vaikų, kurie nieko nežino) ir perka toliau tokių kompanijų produkciją.

    Man sugadino Mass Effect Andromeda ir aš esu ramus, kad bent 5 metus tikrai ( o gal ir apkritai nepirksiu jokios EA produkcijos). Bet tokių mažuma.

    http://img1.joyreactor.com/pics/post/comics-Dorkly-EA-games-738703.jpeg
    https://img.memecdn.com/ea-enormous-assholes_o_1180346.jpg
    https://img.memecdn.com/ea-amp-quot-you-amp-039-d-better-pay-an-additional-fee-to-get-the-stuff-that-should-have-been-included-from-the-very-start-amp-quot_o_3093889.jpg

    ir tt. Intikas db pilnas tokių paveiksliukų.

  2. GK parašė:

    jeigu MTs pripazintu kaip gamblinima vyriausybes(kas is tikruju yra gamblinimas), tada visos parduotuves turetu pardavinet su n-18. internetu padidedu irgi kontrole. belgai jau pradejo tyrima, kinijoje nuo geguzes irgi grieztesnes taisykles isigaliojo. manau labai svarbu kad UK ir US vyriausybes tai pasiektu.
    suprantu kad tai pelno siekiancios organizacijos, bet isnaudojant zmogaus ligas ir silpnybes ir taip lobti? tai jau amoralu ir slykstu.

    • newdiamond parašė:

      amoralu ir kapitalizmas…tai kaip lyginti ameba su bezdzione…

    • kernel_panikuoja parašė:

      Ar jie pazeide kazkokius istatymus nustatys teisesauga. Jeigu istatymu nepazeide, tai cia jau EA reikalas, kokius sprendimus produkte naudoti. Zmoniu reikalas yra nepirkti tai, kas jiems nepatinka.

      Jeigu zmones verkia reddit’e ir vistiek perka – tai kas kaltas? 😀 Reikia suprasti ir verslo puse: jeigu kazkas sako, kad tavo produktas sudas ar kazkoks negeras, bet vistiek perka, tai ka, nejau busi durnas ir nepardavinesi?… 🙂

      • blasteris parašė:

        Patį žaidimą pirkti, kad ir kiek jis kainuotų, yra viskas gerai, jei jis yra pabaigtas ir nereikia papildomai mokėti už tai kad normaliai galėtum tą žaidimą žaist. Su MT irgi viskas gerai būtų, jei tai būtų vien vanity items ir panašiai arba pats žaidimas būtų nemokamas. Bet kai papildomai moki už tai kad būtum geresnis nei kiti, tai va čia ir yra problema. Kaip vienas iš didžiųjų firmų developerių pasakojo, MT realiai yra aktualu 1% žaidėjų, kurie ir atneša visą pelną ir iš tų 1% yra dalis kurie išleidžia po 10000$. Tai realiai tas 1% ir gadina viską visiems likusiems ir čia greičiausiai jau nieko nepadarysi, nes jie kaip pirko viską taip ir pirks.

        • kernel_panikuoja parašė:

          Tai viskas OK, as ir nebandau irodyti, kad EA sprendimai yra sveikintini 🙂 Tik mano galva, jeigu kazkas kuria netikusius sprendimus, atitinkamai turetu reaguoti ir zmones ju nepirkdami.

        • newdiamond parašė:

          tam ir yra youtube ar panasus nepriklausomi revieriai…kur pasako kas per paukstis naujas isreklamuotas zaidimas…pvz as labai norejau pirkti…bet uzteko biski beta pazaisti…nereikejo net jokiu transacsion matyti 🙂 praejo noras…
          kaip sake gi Lietuvoje…turi buti akyli vartotojai….cia tu asociaciju (lobistu) vadovai…ir v iskas…durna zinom net kur musha…

      • Minde parašė:

        matai, jei gerai isreklamuosi, vistiek pirks. Vaiku karta kas met kokia issauga. O ir pas kitus nera jau tokia gera atmintis, kai sud kompnaniu pilna visur. Realiai jai perki nama, o namas ar neveikia ar yta ne toks ar kazko truksta, tu turi teise gauti pinigus trukumams pasalinti arba statytojas isipareigoja psalinti trukumams. O jei pazeidimai esminiai – isvis susigrazinti visus pinigus. Tuo tarpu statytojas gali gauti ispejima arba bauda. Kartojantis pazeidimams – dideja baudus su galimybe isvis nutraukti licencija.
        Tai su zaidimais turetu buti viskas tas pats.
        Ir man keista, kaip erdveje, kur sukasi milijardai, nera kontroles jokios. Galetu kokia kita rimtesne kompanija paduoti i teisma ir inicijuoti visa procesa. Bet manau kad siais laikais jokiai kompanijai neapsimoka buti rimtesnei ir daug lengviau eiti EA keliu.

        Kita vertus, jei nebutu kontroles pvz maisto produktuose, pirktum desra pagal ipakavima, juk sunku susigaudyti kuris ten gamtinojas kiek ten mesos ideda. Ir vistiek labiausiai laimetu tas pardavejas, kurio desra graziausiam ipakavime bei labiausiai matomoje vietoje padeta.

        • kernel_panikuoja parašė:

          Tai dar neaisku, ar jie kazka pazeide – reikia sulaukti teismo sprendimo, jeigu toks bus is viso 🙂 Siam momentui jiem gresia nebent kazkas us nelegalu azartini zaidima EU kontekste.

          As tik sakiau, kad jeigu verslas laikosi istatymu (pabreziu – jeigu laikosi), tai tada paciu vartotoju atsakomybe nepirkti tai, kas jiems nepatinka.

          • Stipena parašė:

            Berods pagal EU įstatymus šiuo atveju jiems pakaktų prie pirkinio nurodyti užrašiuką „In-App Purchases“, kaip ir android store. Ir nieko nepažeistų. O loot crate’ai egzistuoja daugelyje žaidimų jau labai senai ir nėra jie pas mus reguliuojami. Ta pati kinija berods reguliuoja juos tik taip kad privaloma nurodyti kas yra viduje ir koks šansas ką gauti.

          • Minde parašė:

            Keli espektai. Kaip traktuoti bugus, kaip traktuoti performanco neatitikimus, kaip traktuoti, jeigu gauni ne tai kas buvo zadeta. Ir kaip traktuoti, jei neatitikimai labai dideli.

    • Minde parašė:

      kai atsakysi, kodel zmones balsuoja uz koloky, tv show, ar koki zooparka – tada suprasi, kodel kiti perka EA.

  3. M134 parašė:

    Vakar sureagavo WallStreetas dėl šurmulio ir sudrebėjo EA akcijos ir investuotojų požiūris. Šiandien EA sako suspendinsim MT ir taisysim žaidimą. Bet čia tik marketingo ėjimas. Pirmą sykį šiek tiek rimtesnis, bet vis tiek tik apgaulė. Net pamini, kad tik laikinai.

    reddit labai gerai paaiškina tą ėjimą:
    https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/7dhacr/eastarwars_on_twitter/dpxsirl/

    „I’m a Producer at a AAA Studio(I’m more than happy to provide proof to subreddit mods)
    This is pretty clear what they’re doing to anyone who works in the industry. They want to maximize their initial sales numbers to show to investors. Once the trade off is worth it(Probably 1-2 months in), they will enable the gamble boxes again because:
    Everyone who was on the fence will have bought the game by now
    You can’t refund the game at this point
    The news will have died down, and if new articles do come out, it won’t be as relevant
    They will already have good numbers to show investors
    EA is going to royally fuck over the average gamer who doesn’t have a clue how the industry works on this. This is about as deceptive as it gets. I hope that clarifies things…. but please do not let this extensive clarification distract you from the fact that in 1998, The Undertaker threw Mankind off Hell In A Cell, and plummeted 16 ft through an announcer’s table“

    • Minde parašė:

      Cia svarbu kitas aspektas. As susvirduliavo kieno nors kede? Ar turejo kazkas daugiau paprakaituoti. Jei kazkas isliejo litra prakaito del baimes prarasti savo darbo vieta – gal su kitu zaidimu pasistengs, kad prakaituoti tektu maziau.

  4. Stipena parašė:

    Opa opa ir prisišokinėjo EA 😀 Belgijos žaidimų komisija pripažino „loot boxes“ kaip gambling’a ir bandys uždrausti europoje tą nesamonę. Hawajai irgi turi ką pasakyti https://www.youtube.com/watch?v=_akwfRuL4os

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.