Norintys jau gali gauti „Windows 10 Creators Update“

Jei esate iš tų žmonių, kurie nori išbandyti naujoves kuo anksčiau, tai „Microsoft“ tokiems nekantraujantiems klientams suteikia galimybe jau dabar gauti „Creators Update“ „Windows 10“ operacinei sistemai, nors atnaujinimas dar neprieinamas oficialiai.

Norint gauti „Crators Update“ reikia parsisiųsti „Windows 10 Update Assistant“ įrankį. Jei turite tokią pačio pavadinimo programėlę nuo „Anniversary Update“ laikų ji nesuveiks. Norint gauti naujausią „Creators Update“ atnaujinimą įrankį reikia siųsti iš čia.

Jei žadate švariai perrašyti „Windows“, tai jau galime gauti „Windows 10 Creators Update“ iso failus.

Reikia paminėti, kad „Microsoft“ oficialiai nėra patvirtinusi, kad dabar prieinama „Creators Update“ versija yra galutinė. Bet turint galvoje, kad „Creators Update“ turi oficialiai pasirodyti balandžio pradžioje visi tobulinimo darbai turėtų būti užbaigti.

1 Komentaras

  1. 2017-03-30

    […] Vakar rašėme, kad patys nekantriausi jau gali gauti „Windows 10 Creators Update“, tereikia pasinaudoti pačių „Microsoft“ įrankiu. Šiandien „Microsoft“ pranešė, kada atnaujinimas bus siūlomas oficialiai. Tai bus balandžio 11 dieną. […]

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.