Nufotografuota kūrėjams skirta PS5 versija

Sekančios kartos konsolės turi būti išleidžiamos kitų metų antroje pusėje, o tai tuo pačiu pakels žaidimų rinką į naują lygį. Jau žinome, kad „PlayStation 5“ turės pagrindines AMD dalis: „Zen 2“ architektūros 8 branduolių procesorių ir „Navi“ grafiką. Suprantama, galutinių specifikacijų kol kas nėra. Nežinome kaip atrodys ir pati konsolė.

Nors neaišku, kaip atrodys PS5 konsolė, kuris bus pardavinėjama parduotuvėse, bet jau žinome, kaip atrodo kūrėjams skirta PS5 versija. Ši versija viršutinės dalies kaip ir neturi, nes gali būti pastatyta bet kuria puse. Taip pat matome „V“ formos išpjovą, tai tuo pačiu galėtų reikšti 5. Toks konsolių dizainas leidžia jas statyti vienas ant kitos, o kūrėjai tai tikrai vertina. Seniau, norint sutaupyti vietos biure, tarp konsolių jos būdavo dedamos į bokštą, o į tarpus būdavo kišamos kokios nors detalės, kad patektų šviežio oro į aušinimo sistemas.

Suprantama, kūrėjams skirta versija nuo galutinės gali labai stipriai skirtis, bet visai nenustebtume, jei V formos išpjova liktų ir pardavinėjamoje PS5 versijoje.

2 Komentarai

  1. neblogai parašė:

    Panašus į mano seną Infocus projektorių, bet tikiuosi ūžia mažiau 🙂 O jei rimčiau- tai gal bus tikri tie gandai, kur apie aukštus (-> 2GHz) GPU dažnius sklido.

  2. EscO parašė:

    q:Kiek vienam developeriui reikia konsolų
    a: i=i+1

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.