Nufotografuota „PowerColor Radeon RX Vega 64 Red Devil“

Panašu, kad AMD partneriai jau greitai pirkėjams pasiūlys savo patobulintas „Radeon RX Vega“ vaizdo plokštes. To laukia ne vienas žaidėjas. Pasirodžiusios „PowerColor Radeon RX Vega 64 Red Devil“ nuotraukos atskleidžia, kaip atrodys naujausias „velnias“.

„PowerColor Radeon RX Vega 64 Red Devil“ užims dvi su puse vietos pagrindinėje plokštėje ir turi tris aušintuvus, kurie varinės orą per milžinišką radiatorių. Gan įdomu, kad vaizdo plokštė turės trigubą BIOS ir kol kas negalime pasakyti, kam jų prireikė net trijų. Tarp jų galėsime šokinėti jungiklio pagalba. Kitas jungiklis leidžia valdyti „Red Devil“ logotipo apšvietimą.

Pranešama, kad „PowerColor“ dirba ir ties patobulinta „RX Vega 56“ versija. Tuo tarpu „PowerColor Radeon RX Vega 64 Red Devil“ parduotuvėse gali atsirasti dar šį mėnesį, bet reali prekyba prasidės ankstyvą gruodį.

6 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Stipena kaifuoja nuotraukas vartydamas turbūt 😀

  2. nemesis parašė:

    Kokie šiaip atsiliepimai apie PowerColor firmą? Svarstomas variantas kokybės/patikimumo prasme Radeon RX 580 Red Dragon V2 ar reikia ieškoti GigaByte ar ko kito?

  3. BC00 parašė:

    Su pačia PowerColor viskas OK, laikomas antru AMD partneriu po Sapphire. Bet. RX 480 Devil turėjo prasčiausią VRM iš visų modifikuotų RX (net prastesnį už reference), todėl siūlau pasidomėti, ar RX 580 Dragon neturi sąsajų su RX 480…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.