Nufotografuota Z690 pagrindinė plokštė

„Bilibili“ forume buvo paviešinta nuotrauka ir teigiama, kad joje matome Z690 pagrindinės plokštės prototipą. To patvirtinti ar paneigti niekas negali, tad vertinkime šią nuotrauką kaip dar vieną gandą. Žmogus, įkėlęs nuotrauką, užsimena apie NDA susitarimą, kurį jis tikrai pažeidė jei tai Z690 pagrindinė plokštė.

Neatskleidžiama kokio gamintojo Z690 pagrindinė plokštė yra nuotraukoje, bet matome, kad tai yra aukštos kategorijos produktas. Maitinimo grandinėje iš viso yra 24 galios blokai, o galutinis dizainas 18+2+3. Nuotraukoje dar galime pamatyti LGA1700 lizdą be laikiklių ir tris M.2 jungtis. Nesunku pastebėti, kad trūksta kai kurių komponentų, tad tai tikrai inžinerinis pavyzdys.

3 Komentarai

  1. Darius_here parašė:

    Pagal komponentų litavimo kokybę panašu į bandomają versiją arba fotografavo broką dėl pavyzdžio kitiems kaip negalima lituoti 🙂

  2. adex parašė:

    hm overclockeriu svajone ar butinybe ,,paserti“ cpu kol benchmarkus prasuks su turbo boostu? kuo toliau tuo labiau kyla abejoniu del intel IPC gain, tas kosminis TDP rodo jog norima kazka maksimaliai ispausti is cpu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.