Nulaužta dviguba „Assassin‘s Creed Origins“ apsauga

„Ubisoft“, išleisdami „Assassin‘s Creed Origins“ žaidimą, ėmėsi dvigubų saugumų priemonių nuo programišių. Tai padėjo apsaugoti žaidimą nuo piratavimo tris mėnesius. Kaip tik pirmaisiais mėnesiais ir nuperkama daugiausiai naujo žaidimo kopijų.

Neseniai kritus „Denuvo 4.8“ apsaugai buvo tik laiko klausimas, kada bus nulaužta ir antroji „VMProtect“ apsauga. „Assassin‘s Creed Origins“ žaidimą sugebėjo nulaužti CPY grupė. Žiūrint į istoriją, negalime tikėtis, kad šias apsaugos priemones „Ubisoft“ pašalins iš žaidimo, nors jos jau ir neturi prasmės tik galimai lėtina žaidimo veikimą.

Šiuo metu jau pasirodė „Denuvo 5.0“ apsauga, ji, tikriausiai, kelis mėnesius bus nenulaužiama. Šiuo laikotarpiu žaidimų kūrėjai galės ramiai pardavinėti savo kūrinius.

18 Komentarai

  1. samanius1124 parašė:

    o iskart nulauziamus zaidimus kada nuperkama daugiausiai?

  2. GamingGod parašė:

    Seiptai tai AC Origins buvo nulauztas su sausio gale isejusiu update ir pastarasis jau buvo su tuo vadinamu V5. Pastaroji isilauzekiu grupe net uzymejo kad nebe V4.8 naudoja Assasins.

  3. DjDedis parašė:

    Man nei šilta nei šalta, pirkau ir galiu pasakyti jog nei kiek nesigailiu, tikrai pavykęs AC. Yra šiek tiek problemų su performance, tačiau nieko baisaus, tokiam žaidimui man užtenka kad ir 40fps, visai neblogai gavęsis žaidikukas 🙂

  4. Ambient parašė:

    O man tuo labiau nei silta nei salta, kad tu perki.. kam tai idomu ?

  5. Denero_neonas parašė:

    girdejau kad single playeris bus mires zanras, nes gobsios kompanijos neuzdirba pinigu, visos nepatenkintos pardavimais, nors ir duoda laiko 3 men piratai kad nenumirtu is bado 😛

  6. Guja parašė:

    Wolfenstein II: The New Colossus buvo iškarto nulauštas ir galima kaškiek suprasti kūrėju pasipiktinimą.Asmeniškai nematau jokios problemos kai žaidimas nulaužiamas kad ir po trijų mėnesiu.Tuo labiau jau būna update išėje..Džiaugtis reikėtu jei visuomet per tiek laiko sugebėtų nulaužinėti žaidimus..

    • Minde parašė:

      yra kategorija zmoniu, kurie tiesiog neperka zaidimu. Tad ar jie zaidzia nulauztus ar isvis nezaidzia, jokio skirtumo. Manau tik dalis zmoniu, kurie pirktu, jei nebutu nulauztu. Ten ne vienas tyrimas buvo, kad tie nulauzimai turi mazesne itaka negu skelbiama. Ipac tai jauciasi kokybisku produktu sektoriuje.

  7. Daimonass parašė:

    Norėčiau, kad didžiosios studijos darytu kaip CD Project red studija. Sukurti ipac gera game nesiskubinant, ir tau pelnas pats ateis.. Nededant jokiu apsaugų. Aišku, svajonė gera, gaila kad nelempta jai įsipildyti..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.