Nutekėjo AMD nešiojamų kompiuterių procesorių išleidimo planas

Nutekintas AMD produktų išleidimo planas. Šiame plane galime pamatyti, kada bus išleidžiami nauji procesoriai nešiojamiems kompiuteriams. Šis produktų išleidimo planas taip pat patvirtina kelis pastaruosius mėnesius sklandančius gandus.

AMD planuoja „Rembrandt-H“ procesorius išleisti 2022 metais. Šiems procesoriams reikės naujo FP7 lizdo. „Rembrandt-H“ turės „Zen 3+“ branduolius ir bus gaminami naudojant 6 nm litografiją. Grafikos posistemė bus atnaujinta į „Navi 2“ architektūrą. „H“ serijos procesoriai yra skirti galingiems nešiojamiems kompiuteriams ir turės 45 W TDP. Jie palaikys PCIe Gen4, LPDDR5 ir DDR5 atmintį, o taip pat USB 4.0. Tą patį lustą turės ir „Rembrandt-U“ serijos procesoriai, tik jų TDP bus 15 W ir jie siūlys mažiau spartos. AMD greta „Rembrandt-U“ serijos procesorių taip pat planuoja išleisti „Barcelo-U“ procesorius. Jie turės esamą „Zen 3“ branduolį ir esamą „Vega 7“ grafiką bei bus montuojami į esamą lizdą. Tai bus pigesnė alternatyva „Zen 3+“ branduolį turintiems procesoriams.

AMD taip pat planuoja naujus produktus premium segmentui, kurie įvardinti kaip planšetės ir rankose laikomi įrenginiai. Kiek žinoma, „Van Gogh“ procesoriai yra atšaukti, o tai reiškia, kad šis produktų planas nėra labai naujas. Kitais metais AMD premium segmentui planuoja išleisti „Dragon Crest“ procesorius su 9 W TDP. Šie procesoriai turės „Zen 2“ branduolį, „Navi 2“ grafiką ir bus gaminami naudojant 7 nm litografiją.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.