Nutekėjo „ASRock“ Z490 pagrindinių plokščių vizualizacijos

Jau galėjome pamatyti daugelį ASUS, MSI ir „Gigabyte“ Z490 pagrindinių plokščių, tad dabar atėjo metas „ASRock“ produkcijai. Vien pažvelgus į vizualizacijas matosi, kad „ASRock“ kiek keičia dizaino kryptį – jis atrodo estetiškesnis už prieš tai buvusį, bet dėl skonio nesiginčijama. Šios visos pagrindinės plokštės turėtų būti oficialiai atskleidžiamos kiek vėliau šiandien, bet informacija apie jas nutekėjo kiek anksčiau.

Kaip ir seniau „ASRock“ flagmanu liks „Taichi“ pagrindinės plokštės, bet kompanija taip pat dirba prie naujų „Aqua“ ir „Phantom Gaming X“ serijų.

3 Komentarai

  1. aiwaris parašė:

    svarbu kuo daugiau RGB kad butu nes kitaip sparta neprilygs kitiem gamintojam 😀

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      RGB dabar net į vizualizacijas perkeliamas 🙂 Man tai nesvarbu, tau tai nesvarbu, bet kiek yra tokių, kuriems reikia, kad šviestų kompas. Aš jų nesuprantu, bet neteisiu. Tik užknisa, kad paskui reikia kalėdines eglutes iš PC išjunginėti. Jei keli produktai, tai kiekvieno programėlę siųskis, kad išjungtum.

  2. BC00 parašė:

    Lyginant su Z390 tai labiausiai pasikeitė Taichi (tapo more dark) ir Pro serija (tapo more grey). Apart Taichi visos serijos estetiškai mažai kuo skiriasi nuo X570 AM4 modelių. Tik nesuprantu kada ASR pradės dėti Debug ekranėlį ir on board mygtukus į savo high end mITX, nors VRM ir aušinimas visad būna gerai išpildyti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.