Nutekėjo „Galaxy S9“ ir „Galaxy S9+“ kainos

Naujausi gandai sufleruoja kiek gi kainuos naujieji „Samsung Galaxy“ telefonai. Panašu, kad norint vieną įsigyti gali tekti parduoti inkstą, nes kainos tikrai nemažos.

Jei tikėti šia informacija, tai norintys turėti „Galaxy S9“ privalės paruošti 841 €, tuo tarpu didesnis „Galaxy S9+“ modelis bus dar brangesnis ir kainuos 997 €. Kol kas visiškai neaišku kokiam regionui skirtos šios kainos, nes marketingo vyrukai tokių skaičių Europoje tikai nenaudos, veikiau žiūrime į 849 € ir 999 € kainas.

Labiau tikėtina, kad šios kainos nėra skirtos Europai, o Eurai gauti tik konvertavus kitą valiutą. Tai ne visada teisingas žingsnis, nes kiekviena rinka turi savo niuansus ir galutinė kaina nuo regiono kažkiek skiriasi. Bet kokiu atveju, jei pateikiamos kainos bent kiek teisingos, tai „Galaxy S9“ ir „Galaxy S9+“ bus tikrai brangūs telefonai.

63 Komentarai

  1. Minde parašė:

    tai standartas dabar tokia kaina, pvz Huawei flagmanai irgi tiek kainuoja.

  2. Frantisekas parašė:

    Na as visada praleidziu pirmas bangas ir perku kai kainos buna 3daliu nukrite. Aisku netaip faina kaip iskarto bet 2-300 susitaupo. I 9 is 8 tai isvis nelabai matau kam naujintis. Kaip matau ekrano paveikslelis sugrizo i S3 laikus 🙂

  3. Strelok parašė:

    Kokia prasme pirkti toki telefona, kai is kinijos be muitu gali nusipirkti xiaomi su panasiais speckais uz 300 eur.

    • IFeelYou parašė:

      O kokia prasmė pirkti striukę Akropolio ZARA, jeigu gali Kalvarijų turguje nusipirkt?

      • Strelok parašė:

        Nu cia gera klausima uzdavei. Seip tai jokios nera, nes abi prekiauja drabuziais kurie azijoje siunami, tik skirtingus antkainius taiko. Del telefonu, tai ta premium kuri moki uztikrina, kad kokius pora metu gausi OS atnaujinimus, ko kinu gamintojai del pinigu taupymo nedaro, isskyrus xiaomi ir tai brangesniam modeliam savo.

        • IFeelYou parašė:

          Matai, jeigu būtų kaip tu sakai, tada visas Pasaulis tik turguje ir pirktų. Taip, absoliuti dauguma drabužių siuvami Kinijoje, bet kokybės skirtumai yra kaip nuo Žemės iki Plutono. Kinai gamina ir labai blogai ir labai gerai. Priklauso nuo to kam gamina ir kokia to prekės ženklo kokybės kontrolė. Apple irgi renka Kinijoje, bet tai nereiškia kad jo bloga kokybė.
          Maxima irgi turi du prekės ženklus: Taupa ir Favorit. Tarp jų yra milžiniškas kokybės skirtumas.

          • Strelok parašė:

            Galiu pripazinti kad nesu darbuziu zinovas ir firmineje parduotuveje paskutini karta buvau po euro ivedimo. Issejau besijuokdamas. As sutinku kad kokybe yra svarbi bet tiesiog daznai Lietuvoj pasijauti durniaus vietoje ir apgautas. Daug turejau atveju kai paprastoj parduotuvej pirktas paltas ir pan daug geriau laike ir dabar laiko, nei kazkokioj lelijoj ar kur pirktas uz 5x kaina.
            O del technologiju, tai sutinku kad ten bent jaucias kai pamoki kazkiek pinigu daugiau, bet irgi sweetspot yra kur mokedamas daugiau jausi tik minimalius privalumus.

            • IFeelYou parašė:

              Lietuvoje apskritai tiek drabužių kainos, tiek kokybė yra pasibaisėtina. Paprastam UK skuduryne geresnės kokybės drabužių gali susirast 🙂
              Dėl sweetspot pilnai sutinku, bet čia entuziastų forumas. Čia ir renkasi tie – kurie teikia pirmumą nebūtinai kainai, bet ir „išlipimui“ iš to sweetspot 😉

              • Strelok parašė:

                Bet maniau kad cia PC elitistu forumas, ne iphonu ir androidu :(((
                Visuose sferose elite nebusi.

                • IFeelYou parašė:

                  Na čia TECHnews forumas, o mobilieji kaip ir prie technikos 😉

                • Mindaugas Klumbis parašė:

                  Kažkada apie elitus (entuziastus) jau diskutavome. Entuziastas ne tas kuris turi 8700k + GTX 1080 Ti ar Ryzen 1800X su Vega 64, bet tas, kuris domisi apie komponentus, jų pajungimą, naujoves ir t.t. Jis pats gali sėdėti ir su Pentiumu, i3 ar Ryzen 3.

                  Tas pats ir su telefonais, galima domėtis, bet nebūtinai pirkti patį geriausią.

                  Žinoma, viskas tas yra dėl to, kad dauguma mes esame ubagai. Jei alga būtų vakarų Europos lygio tai tikrai sėdėčiau su geriausiais komponentais, high end telefonu ir kita technika.

                • IFeelYou parašė:

                  +1

                  Aš gal ne taip truputį išsireiškiau. Turėjau omenyje kad entuziastai nevisada žiūri vien į kainą. Norėjau pasakyt kad entuziastui nėra gaila išleisti pinigus už tai ką jis mėgsta. Realiai manau kad entuziastas – t.y. žmogus kuriam kompiuteris yra daugiau nei vien darbo priemonė. Ir kuris jaučia malonumą su juo dirbdamas/žaisdamas/etc. Pvz.

                  Beabejo kad komponentų brangumas neturi nieko bendro su tikru entuziazmu. Jeigu čia visi būtų milijonieriai, tai visi sėdėtų su 7980XE (išskyrus Stipeną kuris sedėtų su 1950X 🙂 ).

                • Minde parašė:

                  as pvz nusipirkau flagmana uz 900 euru. Jis realiai daug kuo panasus i kitus telefonus uz 300 euru. Bet pradeda lysti malonios smulkemenos, kad koncertus gali filmuoti, ziauriai gera udesio stabilizavimo sistema, nieko nenusileidzia (o gal ir lenkia) mechanine stabilizavimo sistema kur turiu vaizdo kameroje ir t.t.

              • pasimetes parašė:

                Bet UK ZARA parduotuvėse kokybė, netobula, o ir LT skudurynuose geresmė, nei firminėse parduotuvėse. Šiaip dabar mano nuomonė pardavėjai orientuojasi kaip apgauti pirkėją, klientą.
                O dėl telefonų, tai kita kalba, kas ko ieško, jei pvz., kaip aš ieškau kameros kokybės, tai imant bet kokį nežinoma gamintoją galima tiesiog nusivilti. O ir šiaip kiek teko skaityti, kad išlenda „Easter eggs“, rizikuojant.

            • Minde parašė:

              na pvz gerus patus sunesioti tikrai reikia pasistengti. As isvis esu geru rubu gerbejas, tai skirtumas kaip diena ir naktis. Tik geras rubas yra nebutinai isreklamuotas ar brangus.

      • newdiamond parašė:

        loginio mastymo prasme…kazkada labai seniai aprangoj ziurinejau drabuzius 😀
        Noras praejo ten bepirkti….kai panagrineji etiketes..

    • zirnis parašė:

      mi6 neturi video stabilizavimo, tamsoje prastai fotografuoja, 4G pilnai nepalaiko. Man flagmanas butu su geriausiu HW ir geriausia kamera, bet xiaomi atveju jie tiesiog nedaro kameru softo ir neperka is tu kas moka padaryti.

      Softa jie visai gerai palaiko,bent senesniems modeliams, kaip bus toliau neismanau, nes per pastaraji pusmeti isleido turbut keliolika nauju modeliu, kuriu puse yra nesamones.

      • Strelok parašė:

        As niekad nesupratau del ko zmonem reikia geriausios kameros ant smartphone. Smartphonu kameros visad buvo ir bus megejiskos. Pats patricos plotas yra labai stipriai apribotas lyginant su fotoparatu, uz tai tamsoje tokios prastos nuotraukos gaunasi nes nepatenka pakankamai sviesos, o kita problema kad jokio mechanical zoom nera ir kuo toliau tuo maziau prideda tie pixeliai raiskos nuotraukai, reiketu tiesiog dydinti pati objektyva.
        O del xiaomi telefonu, tai ten ji gaminai kiekvienam rinkos segmentui ir pagridne orentuojas i low ir middle class, kur trukumas yra pigesniu telefonu. Kinai tuoj visa afrika ismaniaisias aprupins.

        • IFeelYou parašė:

          O ko čia nesuprast? Tai yra esminis dalykas šių laikų visuomenėje. Nenustebčiau jeigu profesionalūs fotoaparatai apskritai išnyks ir liks tik nišinėje rinkoje, kur jie ir yra reikalingi. T.y. profesionalams: dizaineriams, vestuvių fotografams ir pan.
          Aš turėjau puikų veidrodinį fotoaparatą, kurį pardaviau nes jis tapo visiškai bereikšmis kai pagerėjo smartfonų kameros. Koks tikslas tampytis kažkokį 1 kg griozdą su 2 objektyvais į keliones, kai gali iš kišenės išsitraukt telefoną ir nufotografuot ką tau reikia. Nieko ten ta kokybė megėjiškoms nuotraukoms nesiskiria. Suprantu profesionaliams darbui, arba labai prastam apšvietime, bet daugumoje atvejų normalus fotoapratas yra visiškai nereikalingas. O video kokybė apskritai telefonų gerėja su kiekviena diena. Dalis high-end smartfonų filmuoja 4K ant 30 ar net 60 FPS. Yra youtouberių, kurie profesionalias kameras iškeitė į telefonus ir kokybė skyrėsi tikrai ne tiek daug kiek tau atrodo.

        • zirnis parašė:

          Ne apie tai rasau. Taip, sensoriaus dydis telefone yra juokutis, bet dalis gamintoju padaro is to padoru varianta megejiskam naudojimui, pvz S8, P10 su tokiais nesuksiu galvos, jei noresiu kazka nufotografuoti ar pafilmuoti.

          Pasiziurek video, kaip atrodo xiaomi mi5s, mi6 video stabilizavimas pries s7,S8.. kaip atrodo nuotraukos tamsoje pries p10, visiska chaltura is xiaomiu puses. Flagmano esme ir yra geriausia kamera telefonu rinkoje, to xiaomi nedaro, su savo kreivu suvokimu jie dare telefona apie kamera mi a1 ir vietoj to, kad butu paprase google softo, jie sukiso savo kreivu kreiviausia nesamone, kur net su geriausiu telefoniniu sensoriumi nebus kokybes.

          • Strelok parašė:

            Nu tai jeigu xiaomi galetu pasiulyti analogiska telefona kaip samsungo galaxy s8 uz 2x mazesne kaina tai samsungo jau seniai nebutu rinkoje. As nesakiau kad telefonai blogai fotografuoti ar filmuoti. Pats naudoju telefona daug dazniau negu kamera nes tiesiog patogiau ir greiciau tai yra. Aisku kiekvienam skirtingos funkcijos telefone svarbu yra

            • zirnis parašė:

              jie viska galetu, perfomance panasus, kaip ir visu, kameru sensorius deda tuos pacius, bet nedadirba kur visi juos keikia.

              Antra, ju flagship telefonai Europoje kosmosa kainuoja, nebeturi jokio konkurencinio pranasumo, kaip mi a1, 5A puikus variantai uz savo kaina, bet mi6 nepirksi uz 450EUR, kai S8 520EUr kainuoja..

              • Strelok parašė:

                Pala kazkas perka Xiaomi ne is kinijos? 😀 Nzn gearbesto as etatinis pirkejas, nei karto su muitu neatejo dar. Graziai pas juos sistema veikia. Tai vien kiek kilobaitas, kuris dar lietuvoj laikomas kaip cheap pardavejas uzsideda antkainius ant kinisku telefonu, o apie visokius topo centrus tai ten gali 2 ar 3 telus uz vieno kaina paimti

                • zirnis parašė:

                  Pries gerus du ir pusantru metu redmi note 2 ir mi4 pirkaus is aliexpress. Siai dienai Xiaomi jau prekiauja Europoje savo telefonais, bet oficialios kainos mi6 kainos yra neadekvacios ir tai yra ne musu mazmenos kalte, o gamintojo, nes butent gamintojas numato kiek rinkose kainuos ju produktas.

                  Pvz Mi a1 gali topocentre nusipirkti uz 230EUR, gearbeste ~190EUR, nera taip jau blogai? mi6 topocentre 460EUR, aliexprese 320EUR. Nereik pamirsti, kad aliexpress ir pan. pardavejai veikia neoficialiais kanalais, patys perka is mazmenos parduotuviu, kai pas mus i Europa xiaomi jau keliauja oficialiai

                • kernel_panikuoja parašė:

                  As savo A1 pirkau butent kilobaite pries pora menesiu, tai kaina buvo galima sakyti grynai Gearbest + PVM. Nepasakyciau, kad jie daug uzsimeta.

                  Gal buciau pirkes ir is kinijos, bet reikejo greitai. +~40EUR (cia iskaitant ir PVM) uz „cia ir dabar“ + normalia garantija man atrode adekvatus kompromisas.

        • Minde parašė:

          to Strelok. Turiu gera kamera (na vidutiniska pasauliniuose standartuose). Ji dirba savo darba, bet ten reikia ir ja reguliuoti ir bijo staigesnio judesio ir i kisene neisidesi. O vat naujausios smartphone’u kameros jau kartais lenkia net ja, kai pvz eidamas gatve filmuoju kur nakti, ar kur per vakareli. Stabilizavimo sistema super pas huawei mate 10 pro. Kita vertus, turiu ir gera fotika. Ir aisku, geram objektyvui ir fotikui tikrai neprilygs. Nors dauguma kurie cia sako, kad turi „tikra gera fotika“ tai santykinai prastas fotikas ir ojbektyvas. Ir vat su tokiais fotikais jau smartphone’u kameros pradeda lygintis prie tam tikru salygu.

          Ir del matricos dydzio, tai santykinai kompensuoti pradeda 2 ar net trys kameros. Plius idiegiama speciali mikroschema, kuri skirta pvz tik fotikui/kamerai. Tas irgi duoda savo.

  4. IFeelYou parašė:

    Šiaip svarstau paskutiniu metu ant bajerio pasibandyt Android ir pasilygint su Apple. Tik nežinau ar Note 8 imt ar šito 9+ palaukt. Įdomu tikrai ką jie naujo pasiūlys.

    • YOman parašė:

      ar ne per prabangu pabandymui iškart griebti brangiausią flagmaną? Labai gali būti kad nepatiks. Imtum kokį Xiaomi geresnį ar kažką.. Nelabai ten pajausi skirtumo apart kainos.
      O čia šiaip https://youtu.be/92TIb9flVpU

      • IFeelYou parašė:

        Prabangumo sąvoka kiekvienam žmogui skirtinga 🙂 Man 800-900 eur už telefoną nėra jokia prabanga. Prabanga yra pirkti Vertu telefoną už 25000 eur.
        Jeigu jau bandyt – tai bandyt su geriausiu ir daugiausiai funkcijų turinčių. Man aktualu S-Pen, gera fotokamera, OLED Samsungo ekranas.
        O jeigu nepatiks – nematau problemos. Atiduosiu žmonai.

        • YOman parašė:

          minty turėjau tokią „prabangą“ kad nėra jis nei geriausias, nei daugiausiai funkcijų turintis, deja. Didžiausia kaina dar nereiškia kad jis geriausias. Ginkdie neatkalbinėju. Pirk tu ką nori. Diskutuojam ir tiek 😉
          O žmonai tu numeti viską kas tau neprilimpa? (retorinis klausimas, no offence)

          • IFeelYou parašė:

            Na aš dėl geriausio nežinau, pakursiu vėliau gal temą. Aš Androiduose visiškas diletantas. Tiesiog permečiau visų specifikacijas, pažiūrėjau benchmarkus, palyginau kameras, perskaičiau review ir susidariau nuomonę kad Samsung turi pakankamai neblogus duomenis. Lyginant Price/Performance beabejo kad Xiaomi geriau, dėl to net nėra ką ginčytis. Tiesiog Note 8 man toks multitasking’o device atrodo, su tais Dual Windows apps’ai ir tikrai funkcionaliu pieštuku.
            Tas pirkimas kaip pažiūrėsi, iš vienos pusės atrodo kaip ir tu sakai: kam permokėt tokią sumą už pabandymą. Tačiau iš kitos pusės – jeigu patiks, parduosiu iPhone. Skirtumas bus minimalus piniguose.
            Na su žmona tai gali ir jai nepatikti, tada teks parduoti 😀 Nenumetu aš jai, gražiai pasiūlau. Aš pvz. tikrai neatsisakyčiau jeigu man žmona nupirktų kažką už savo pinigus ir atiduotų jeigu jai nepatinka, pvz. iPhone X arba Samsung 9 🙂 Dovanotam arkliui…

          • IFeelYou parašė:

            O ką tu iš Android rekomenduotum? Kriterijai yra 5,9+ ekranas, geros specifikacijos ir maksimaliai gera kamera.

            • YOman parašė:

              aš rekomenduočiau palaukti bent mėnesį po S9 oficialaus release ir tada žiūrėti ką konkurentai siūlo ar pasiūlys artimiausiu metu.
              Note gal ir geras daiktas, kažkada pats turėjau. Bet realiai tai tuo sticku labai mažai naudojaus. Daug paprasčiau ir greičiau buvo pirštu kažką pakeverzot 🙂 AIšku priklauso nuo žmogaus.

        • mafo parašė:

          OLED yra LG ekranas. Jei ir bus šitame Samsung -e tai tik skolintas iš LG 🙂 Čia šiaip tarp kitko. OLED ekranai yra superiniai, bet aplas pastarąjį prigesino, kad neiškeptu, tad sunku pasakyti ar telefonuose jo galimybės aplamai atsiskleis. Ir šiaip negi kas filmus per telefoną žiūri???… iš kitos pusės visada geriau geresnis…

          • Daimonass parašė:

            Nustebtum, bet žiūri..

            • Strelok parašė:

              Man patinka pries miega paziureti youtube videos per telefona, kai jau lovoj guliu. Seip jeigu full hd ekranas tai tikrai nera diskonforto kazkokio. Aisku filmu neziureciau.

          • IFeelYou parašė:

            Na man firma, kurioje gamintas tas OLED ekranas visiškas nesvarbu. Turėjau omenyje tiesiog OLED ekranas. Aš kadangi turiu iPhone 7 Plus be jokio OLED, tai man bus įdomu palygint.
            Dėl filmų tai čia kaip pažiūrėsi, dažnai beabejo kad nežiūri, bet man pvz. sėdint lėktuve labai patogu žiūrėt filmą telefone. Be to didelis ekranas su didele rezoliucija manau visada bus funkcionalesnis. Tekstas ryškesnis, puslapiuose daugiau vaizdo matosi ir t.t.

          • Atavar parašė:

            Pasaulinę smartų OLED rinką kontroliuoja Samsungas, o ne LG. Bijau pameluoti bet ar tai ne 70-80% rinkos užima. Tu maišai su TV OLED – taip ten karaliauja LG. Tas pats Apple OLEDus perka is Samsungo. Ir ką reiškia – „ar telefonuose jo galimybės aplamai atsiskleis“ ? Juk OLEDai telefonuose jau kokie geri 5 ar 6 metai 🙂

    • newdiamond parašė:

      vo ok. davai tu man iOS as tau android…ne vienas kito nebande…galesime pasidalinti ispudziais 🙂

    • Minde parašė:

      to IFeelYou. Tai svarbu ne tik Androidas, bet ir jo apvalkalas. Tad paemus Sony, Samsunga ar Huawei bus trys skirtingi telefonai.

  5. Linas5 parašė:

    He, o aš vis dar su Galaxy S2+. Neperseniausiai atnaujinau jam Android’ą į 7.1.1 (CM14.1) ir visai neblogai jis man dar veikia, patogus, mažas, gerai telpa į kišenę. Dar faina, kad kai kurie pažįstami, pamatę šitą telefoną, ima stumti „ojei koks telefonas, kada pasikeisi“ 😀

  6. kernel_panikuoja parašė:

    Pats Samsung’u nenaudojau, bet kiek teko kitu maigyti, tai man to lenkto ekrano krasto funkcija nepatiko. Kiek pastebejau, tai daznai zmones i ja reaguoja „love or hate“ santykiu, nelabai tarpinio varianto buna 🙂

    As kaip idealoginis, tai tokioje kainoje turbut imciau tik Pixel 2 vien del stock android, bet cia grynai skonio reikalas, neturiu nieko pries tuos, kam patinka Samsungai.

    • IFeelYou parašė:

      Kernel kaip visada diplomatiškas. Svarstau ir apie Google Pixel XL2. Stock Android’as vilioja, kadangi iš atsiliepimų tai mažiausiai apkrautas ir mažiausiai sulėtėjantis reikalas. Bet man tas Google Pixel 2 dizainas tai absoliuti tragedija. Sausainis kažkoks…

      • newdiamond parašė:

        o as svarstau ar man uztenka kai man savaite batarkes uztenka darbo reikalams xiaomi redmi 4x
        pasvarsciau komentara rasydamas – uztenka 🙂

        Yra telefonu paprastiems zmones, yra tiems kurie nori kazko brangaus…brangiu nupirks maziau, paprastesniu visada nupirks daugiau. Nes tikrai zemeje yra daugiau paprastesniu zmoniu, o ne oligarchu, todel tiems vienetams reikia kazka veikti, gi jiems sunku 😀

  7. Edgaras8 parašė:

    Išsikreipe senai telefonu rinka su kainomis. Pats daugybe metu buvau su samsung s2 tada note3 o dabar peršokau i iphone 6s plus (geriausias sprendimas) Kamera normali, dydis pats tas ir kaina normali 440€ naujas. O cia po 1k € uz telefona

  8. lux parašė:

    Pats turiu S7. Buvau dienai pasikeites su drauge i iPhone 7. Tai labai panasaus lygio telefonai. Asmeniskai, man S7 kamera labiau patiko (ypac vakare, bare darytos foto buvo gerenes). Kiti esminiai skirtumai –
    aisku OS.

    Kadangu abu telefonai siai dienai dar puikiai veikia ir nesijaucia moraliskai pasene dar, tai net neplanuojam naujintis i S9/iPhone X.

    S7+ tuo metu neemiau vien del to, kad lenkti krastai man ne prie sirdies. IFeelYou, siulau pabandyti S9/S9+ (priklauso ar lenkti krastai patinka ar ne). Manau, kad bus geras, kokybiskas, premium daiktas, bent jau S7 2 metus man atitarnavo be jokiu priekaistu, nors ir kalnu mate ir juroje plaukejo 🙂

    • IFeelYou parašė:

      Ačiū už nuomonę. Aš jau kaip ir apsisprendęs ties Note 8. Pagrinde dėl to kad jau paaiškėjo S9+ dizainas, o jis man nepatinka. Aš labiau konservatyvus, man tie užlenkti kraštai nelabai. Be to man labai svarbus S-pen, kadangi aš dažnai turiu pasirašinėti. Pabandysiu kokius 3 mėn paraleliai iPhone 7 Plus vs Note 8 ir palyginsiu. Po to kažkurį pasiliksiu.
      Aš taip pat manau kad bus panašaus lygio telefonai.

  9. Dovydass parašė:

    O aš čia vienas laukiu kada išleis ir kai bus atpigęs RED Hydrogen ONE ? 😀 Labai idomus man tas Module/Add-On konceptas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.