Nutekėjo „Intel“ procesorių išleidimo planai, 14 nm iki 2021 m.

Reikia iš karto pradėti nuo to, kad tiksliai nėra žinoma, kokio senumo yra šie „Intel“ produktų išleidimo planai. Jie kažkada buvo parodyti „Dell“ prezentacijos metu.

Procesorių išleidimo plane matome, kad kitais metais sulauksime „Comet Lake“ procesorių, kurie turės iki 10 branduolių. Labiau stebina tai, kad jie vis dar bus gaminami naudojant 14 nm litografiją. Šie „Comet Lake“ procesoriai bus skirti staliniams ir nešiojamiems kompiuteriams. Dar labiau stebina, kad net 2021 metais „Intel“ vis dar ruošiasi naudoti 14 nm litografiją ir ją naudojant keps iki 10 branduolių turinčius „Rocket Lake“ procesorius staliniams kompiuteriams. Tiesa, 2021 metais nešiojamų kompiuterių segmente ruošiamasi pasiūlyti „Tiger Lake“ procesorius, kurie jau bus gaminami naudojant 10 nm techprocesą. Branduolių kiekis dabar neatskleidžiamas.

Jei šie procesorių išleidimo planai yra teisingi, tai „Intel“ vis dar turi labai didelių problemų su 10 nm litografija. 10 nm lustų gamyba turėjo startuoti jau prieš kelis metus.

4 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Pagal šituos docs Sunny Cove ir naujos Intel architektūros nei kvapo…

  2. dampis parašė:

    jaučiu intelis nepereis šiame amžiuje prie 10nm 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.