Nutekėjo „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ kainos

Naujų „iPhone“, kaip visada, laukia milijonai pirkėjų, o šiemet „Apple“ pasiruošę išleisti tris modelius. Du, turinčius „iPhone X“ dizainą, ir vieną paprastesnį modelį.

„Apple“ tikriausiai patiko „X“ ženklas savo telefonuose, nes prie jo lipdomi papildomi užrašai. Kone visą priekį dengiantį ekraną su išpjova turintys telefonai bus dviejų dydžių. Mažesnis modelis bus „iPhone Xs“, o didesnis turės ne „Plus“ prierašą, bet „Max“, jo pavadinimas – „iPhone Xs Max“. Šis telefonas turėtų gauti 6.5 colių ekraną. Dar vienas telefonas bus paprastesnis ir seks „iPhone 8“ dizainą, kol kas nežinoma kaip jis vadinsis, bet jis turės 6.1 colių LCD ekraną.

Kalbant apie kainas, tai čia didelių pasikeitimų nematome. „iPhone Xs Max“ kainuos 999 USD (apie 1149 €), „iPhone Xs“ kaina bus 799 USD (apie 909 €), o telefonas, kurio pavadinimo dar nežinome, bus pardavinėjamas už 699 USD (apie 799 €). Reikia pridurti, kad tai kainos už modelius su 64 GB talpa. Didesnę atmintinę turintys telefonai kainuos dar brangiau.

6 Komentarai

  1. xFiniti64 parašė:

    Nu ka teks kraustitis is samsungo i apple, aisku paskui ir is windausu i maka.

  2. newdiamond parašė:

    labai graziai blizda…matyt geras telefonas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.