Nutekėjo MSI RTX 2070 vaizdo plokščių vizualizacijos

Nutekintos būsimų MSI RTX 2070 vaizdo plokščių vizualizacijos, kurios leidžia pamatyti kas mūsų laukia. MSI paruošė ne vieną modelį, jų net keturi, kurie turi dar po kelias versijas.

Visiems gerai žinoma MSI „Gaming“ serija. Iš viso sulauksime trijų „RTX 2070 Gaming“ versijų: X, Z ir be prierašo. „Gaming“ vaizdo plokštės turės septintos kartos „Twin Frozr“ aušintuvą su dviem ventiliatoriais. MSI kiek pakeitė dažymą, nebematome raudonos spalvos. Aušintuvo gaubtas juodas/sidabrinis su RGB. „Armor“ serija irgi turės tris versijas: OC/OCV1 ir nespartinta. Čia irgi bus naudojami du ventiliatoriai. Norintys trijų ventiliatorių gaus rinktis „RTX 2070 DUKE“ vaizdo plokštę. MSI nepamiršo ir paprastesnį aušintuvą turinčios RTX 2070 versijos – „Aero“. Tokios vaizdo plokštės turės išpučiantį aušintuvą. Kaip žinome, toks aušinimo sprendimas nėra labai efektyvus, bet didžiąją dalį karšto oro pašalina iš korpuso. Tokie modeliai dažnai būna perkami su tikslu uždėti vandens aušinimą, nes yra pigesni ir turi referencinį PCB dizainą.

25 Komentarai

  1. mafo parašė:

    Kainos geriau nutekėtų… o tai jau nervai nelaiko, kaip įdomu, kiek mano nauja korta man kainuos 🙂

  2. ZeroFM parašė:

    Tik idiotai gali pirkti 20XX serija

    • pasimetes parašė:

      Why? Jei pirkti 1080ti ar 2080, tai manau tikrai 2080 imti, nebent kažkur reikalingas dar 3gb ram.

      • Strelok parašė:

        Nu jeigu zmonem patinka moketi 2x uz ta pati performance ir dvi neveikiancias naujoves, tai aisku tegu rtx 2080 ima. O kas pinigu kaip sieno turi tegu ima rtx 2080ti

        • pasimetes parašė:

          Na nežinau kur tu žiūri, nes kur aš žiūriu, tai kainos 1080ti = 2080, todėl tikrai nematau skirtumo

          • Stipena parašė:

            Moraliniai skirtumai. Iki kokios ribos nvidia turi pakelti kainą kad pasakytum „viskas, užteks tyčiotis iš mūsų“?

            • pasimetes parašė:

              Na 100$ pakėlė už antrą ventiliatorių + rbg ir menama ray tracing. 😀 O šiaip vis vien jie žino, kad žmogus ims ne ko jam užtektu, o tą kuri bus „geriausia“…Nes manau kiek yra(buvo) nemažai šūkaujančių, oj kokios kainos, bet vis vien įsigijo.

              • Stipena parašė:

                nežiūriu aš retail kainų. Atsidarau caseking.de ir matau pigiausia 2080 už 820€, o normalių modelių kainos po 880€+. 1080 tiek nekainavo.

                • pasimetes parašė:

                  Na nežinau kiek kainavo 1080ti, bet dabar ji ne ką pigesnė…:/ ir dar kalbama buvo apie didelius neišparduotus 1080ti kiekius… Kai skirtumas 20-40eurų. O nvidia tiesiog, nužengė tuo keliu, jog vietoj 1080ti pakeitė į 2080, o kas norit titan, tai 2080ti. Bent taip aš matau savo akimis. Kitaip sakant jie nieko naujo nesukūrė, o pridėjo dvi detales ir toliau tą patį produktą pardavinėja. Gal jie tikisi, jog mining amžius vėl grįš.

                • Stipena parašė:

                  Šiaip reikėtų 2080 lyginti su 1080, o ne Ti versija.

                • pasimetes parašė:

                  Na aš žiūriu pagal spec., kur gaunasi tas pats 1080ti, tik lipduką pakeitė ir pridėjo ventiliatorių. Aišku galėjo nueiti kaip intel’is ir 2080 padaryti 2080ti, o 2080ti padaryti 2090. Nu gal kiek komplikuotai būtu paaiškinti ram kiekį. Aš nvidia tiesiog, sakau, jog pasielgė kaip eilinis pardavėjas uždėjo blizgantį lipduką ir dar kokį nors dalyką, kurio vis vien nesinaudosi, bet pasitenkinimą jauti jog jis yra. Be to AMD irgi nieko gero neturi pasiūlyti.

          • Strelok parašė:

            Nebent lietuvoje. Per ebay nauja gtx 1080 ti gali gauti uz 550-600 eur.

            • pasimetes parašė:

              Man kažkaip ebay kaip ir skelbiu lt, aš lyginau su kitų parduotuvių kainomis, kaip amazon, mindfactory, newegg… taip pat ir paieška, kur rodo daug parduotuvių kainas. Kas matyti tai kainų svyravimai 2080, nuo 800 iki 900eu.

              • Strelok parašė:

                Faktas yra tas, kad tu gtx 1080ti jeigu nori gali pigiau rasti, kai rtx 2080 negali. Aisku jeigu malonumas permoketi tai ir gtx 1070 gali uz 1000 eur paimti manau.

                • pasimetes parašė:

                  Tai manau ir rtx 2080 vėliau bus galima rasti pigiau. Naujiena visad brangiau kainuoja. O ir pačių 2080 dabar nepakankamas kiekis. Tiesiog vėliau pasimatys visa nvidia politika, o dabar naudojasi situacija ir tiek. Manau, jei nebūtu išsipūtusios tokios kainos, tai niekas ir nebūtu kėlę jų iki dangaus. Aišku minusas aš nežinau kaip ebay veikia, nes nesigilinau. Bet manau jie tikrai nenusiskriaudžia savęs ir kažkur kažkas apeinama.

                • Strelok parašė:

                  As per ebay esu pardavinejas ne viena preke. Ebay is pardaveju ima mokesti, paypal dar irgi nuskalpuoja. Tai bendrai ebay pardavejui nera pigi platforma. Is kur pas juos pigiau, tai paprasciausia esme, jeigu nori greitai parduoti turi pasiulyti gera kaina ir tiek. Viska lemia pasiula ir paklausa. Seip apgavysciu retai kada buna nes praktiskai visom prekem yra taikomas buyer protection, t.y. paypal grazina pirkejui pinigus jeigu kila kokiu nesklandumu.

                  Taip del kainu politikos tai pilnai sutinku, kad Nvidia jau issidirbineja kaip tik nori. Panasiai kaip ir intelis visai neseniai.

                • pasimetes parašė:

                  Kad ir neweeg, buvo evga 2080 už 650eu, pridėjus pvm + muita kaina palieka smagi. Ir aš nesakau jog reikia pirkti 2080, aš sakau jog nematau skirtumo tarp tų dviejų plokščių. Ir dabar sakyti jog nvidia čia blogiausia ir pirkti jų senesnę produkciją (ko jie ir nori), o ne imti kokį radeon, man nesuprantama.

    • Stipena parašė:

      Aplamai tik idijotai gali pirkt Nvidia 😀

  3. Neveris parašė:

    1080 ti all the way.

  4. adex parašė:

    na ziuriu ir tikrai atrodo kaip vaizdo plokstes

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.