Nutekėjo RDNA2 vaizdo plokštės inžinerinis pavyzdys

Nutekintose dviejose nuotraukose galimai matome RDNA2 architektūros inžinerinį pavyzdį. Jei tai tikrai tiesa, tai šis inžinerinis pavyzdys yra ankstyvas ir iki galutinio produkto dar liko nemažai laiko. Pvz., grafikos procesorių aušina labiau procesoriams tinkantis aušintuvas. Ant montažinės plokštės taip pat matome daug jungiklių ir įtampos matavimo taškų. Visiškai nėra aišku koks tai yra grafikos procesorius, bet galima teigti, kad jis turi 256 bit atminties valdiklį. Pačios atminties kiekis yra 16 GB, nes yra aštuoni 2 GB talpos 16 Gbps lustai.

Spekuliuojama, kad tai galėtų būti „Big Navi“ lustas, bet tai atrodo mažai tikėtina. Daug realiau būtų, jei matytume „Navi 21“ inžinerinį pavyzdį, kuris tiesiogiai keičia RX 5700 serijos vaizdo plokštes. Ši vaizdo plokštė turi vieną 8 kontaktų ir dar vieną maitinimo jungtį, kurios nematome.

Priminsime, kad AMD jau pranešė, jog RDNA 2 vaizdo plokštes atskleis spalio 28 dieną.

2 Komentarai

  1. aiwaris parašė:

    manau tai fake foto vien paziurejus virs kokio siukslyno ji kabo nes ant psu dulkiu tai hmmm ir tikrai nemanau kad tokiom salygom galetu testuoti vga ar pan.

  2. EscO parašė:

    kodėl man atrodo kad su kiekviena tokia nuotrauka kažką vis išmeta iš darbo?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.