Nutekėjo Dell Streak MID nuotraukos (Video)

Nepaisant to, kad mums visiems puikiai žinomas MID terminas, kuris reiškia „mobilūs internetiniai įrenginiai“, tačiau produktų, kurie puikuotųsi šiai serijai būdingais privalumais, labai daug rinkoje nesimato. Visgi, internete nutekėjo informacija, kad Dell ruošia šio tipo įrenginį vardu Streak.

Kaip pranešama, jis turi 5 colių lietimui jautrų ekraną, kuris sugeba atvaizduoti 800×480 rezoliuciją. Įrenginys dar įdomus tuo, jog jį varo naujoji Intel Pine Trail platforma su Intel Atom procesoriais priešakyje. Prototipe įmontuota ir 5MP kamera, Wi-Fi, 3G ir Bluetooth ryšiai, tad produktas išties mobilus. Neužmirštas ir microSD kortelių lizdas praplėsti produkto atmintį.

Taip pat rašoma, kad Dell Streak MID čia turi 1,300mAh bateriją, o jame yra instaliuota…Google Android 2.0 operacinė sistema. Tiesa, kol kas nėra aišku, kada Streak tipo kompiuteriai iš Dell pasirodys, tačiau tikėtina, kad artimiausiu metu. Kaip jie atrodys rinkoje? Parodys tik laikas, bet kol kas jie atrodo išties įdomiai ir daug žadančiai.



4 Komentarai

  1. crooked parašė:

    oho kad greit uzsikrove

  2. suck4it parašė:

    Nebus kokia kitaicu zamienke? Nes, kaip tik kitaicas ir filmuojasi.. ;D Beto labai jau lagina.. :X

  3. egi2x parašė:

    tai gal ir xp eitu tokiam?:D

  4. Storasis parašė:

    Nu neblogai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.