Nutekėjo naujojo „Samsung Galaxy S6“ metalinio korpuso nuotraukos

Pasirodė pirmosios „Samsung Galaxy S6“ metalinio korpuso nuotraukos. Be to, šiose nuotraukose korpusas  parodytas iš visų kampų ir galima pamatyti jungčių ir mygtukų išdėstymą.

Jau anksčiau nutekintose schemose matosi, kad telefonas bus tik 7,2mm storio ir turės raižytą dizainą. Viršuje bus plastikinės išpjovos antenoms, antrinis mikrofonas ir kas atrodo kaip IR jungtis. Kairėje pusėje įmontuotas garsinimo mygtukas, dešinėje įjungimo/užrakinimo mygtukas ir SIM kortelės lizdas.

Apačia yra ganėtinai apkrauta microUSB jungtimi, 3,5mm ausinių lizdu, pagrindiniu mikrofonu  ir vieneriomis garsiakalbio grotelėmis. Kamera, anot gandų, turėtų būti 20MP ir užimti galinėje pusėje nemažai vietos kartu su LED blykste ir širdies ritmo jutikliu.

Kalbant apie specifikacijas, tikimasi, kad telefonas turės 5″Super AMOLED QHD rezoliucijos ekraną, Exynos 7420 mikroschemų rinkinį su aštuonių branduolių procesoriumi ir 3GB operatyviosios atminties. Šalia 20MP kameros tikriausiai bus 5MP kamera asmenukėms.

Galiausiai nuotraukų šaltinis patvirtino „Galaxy S6“ kainodaros schemą. Bazinis „Galaxy S6“ su 32GB vidinės atminties be sutarties kainuos 749€, 64GB ir 128GB variantai atitinkamai bus parduodami už 849€ ir 949€.

„Samsung Galaxy S6“ bus siūlomas tamsiai mėlynos, mėlynai žalios, auksinės ir baltos spalvų. Viską konkrečiai sužinosime kovo pirmąją „Galaxy Unpacked“ renginio Barselonoje metu. 

9 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Visai suizulejo su savo kainomis 🙂 kinai siulo panasiu spec telefonus uz £150- £200 🙂

  2. RamasX parašė:

    IP6. Ko daugiau iš SAMSUNG ir besitikėti…

  3. IFeelYou parašė:

    iPhone, čia tu? :)) Shamesung…

  4. IFeelYou parašė:

    ZeroFM, gal tu pats nesvaik su savo užapvalintais kampais, nes tik gėdą sau daraisi: http://www.allenpike.com/images/wp-uploads/2012/09/iphone1vs5.jpg

  5. IFeelYou parašė:

    Samsung S1 išvis nėra, yra Galaxy S. Jis išleistas 2010 metais. iPhone 1 išleistas 2007, Samsungas iki tol mikrobanges gamino nebent užapvalintais kampais.

  6. itsunoshiyuga parašė:

    Watchout! Apple FanBoy!!! 😀 Šiaip visi žinom, kad nukopijavo, bet koks skirtumas kas sukūrė. Fordas nepyksta, kad tiek daug kitų gamintojų gamina automobilius. 🙂

  7. SoTOP parašė:

    Man tai juokinga, kad kazkiekie uzapvalinti kampai yra "kopijavimas". Pasaulis per didelis, kad 50 metu pries iphone kas nors nebutu panasaus korpuso dyzio kokio nors dalyko padares uzapvalintais kampais, tai dabar jiem reiktu su apple teistis? 😀

  8. Jordan parašė:

    Kaip tik laikas lumia 920 pakeisti. Kadangi poreikiai telefonui sumazejo, tai is kinu pasiemiau elephone p6000. 2gb ram 1.6ghz quad core, 13mpx camera, 5 inch display, 2700mah battery. Vos £99 gavosi. Ir dar jokio samsungu bloatware 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.