Nutekintas dar vienas „Intel“ gamyklinis aušintuvas

Visai neseniai pamatėme naują „Intel“ gamyklinį aušintuvą, bet tai nebus vienintelis aušintuvas komplektuojamas su „Alder Lake“ procesoriais. Nutekėjo nauja vizualizacija ir nuotraukos, o jose matome naujo dizaino RH1 gamyklinį aušintuvą, kuris yra aukštesnis už prieš tai matytą RM1 aušintuvą. Įdomu tai, kad RM1 aušintuvo šoninės plokštelės yra plastikinės, o RH1 jau turi metalines plokšteles. Tai reiškia, kad RH1 galės pasiūlyti kur kas geresnį karščio išsklaidymą nei RM1. RH1 aušintuvas turėtų būti komplektuojamas su i9 65 W TDP procesoriais.

Ankstesniame gande apie naujus „Intel“ gamyklinius aušintuvus buvo užsiminta apie tris versijas: RH1, RM1 ir RS1. Tad dar laukiame informacijos apie RS1 aušintuvą, kuris bus silpniausias iš visų trijų.

5 Komentarai

  1. ReaLm parašė:

    😀 šventa dulkių šviesa.. uuu

  2. SoTOP parašė:

    Šitas kur kas rimčiau atrodo, ir gali būti kad pavys AMD pridedamus. Plius šitas turi didžiulį privalumą prieš RM1 ir RS1 – normalią tvirtinimo sistemą. Aušintuvų su plastikinėmis kojelėmis žiauriai nekenčiu, nors potencialiai ir jie atrodo patobulinti su tuo ką turėjom anksčiau.

  3. Roger2x parašė:

    Na tikrai dizainas tai 100 prc aliuzija i WOW Wrath of Lich King

  4. GreenZebra parašė:

    i9 65w? Idomu koks performance bus, gi jie ten virs 200w bus

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.