Nutekintos pilnos „Redmi Note 5“ ir „Redmi Note 5 Pro“ specifikacijos

Rytoj Indijoje turi įvykti oficialus „Redmi Note 5“ ir „Redmi Note 5 Pro“ telefonų pristatymas, bet kaip dažnai būna, informacija nuteka kiek anksčiau. Šį kartą gavome riebų kąsnį konkrečios informacijos iš pačios „Xiaomi“ skaidrių.

Iš karto norime nuvilti visus laukiančius „Redmi Note 5“, nes tai yra ne kas kita, kaip pervadintas „Redmi Note 5 Plus“. Tad apie šį telefoną net neverta kalbėti.

Kiek įdomesnis yra „Redmi Note 5 Pro“. Šis telefonas turės galingesnį „Snapdragon 636“ lustą, dvigubą galinę kamerą (12 MP + 5 MP) ir 20 MP jutiklį asmenukėms. „Snapdragon 636“ turi aštuonis branduolius, tiksinčius iki 1.8 GHz dažniu, grafikos posistemė yra „Adreno 506“, tad nieko įspūdingo. RAM konfigūracijos bus plačios: 3 GB + 32 GB, 4 GB + 64 GB ir 6 GB + 64 GB. Telefono ekranas yra 18:9 formato, 5.99 įstrižainės su FullHD+ rezoliucija. Fizinių mygtukų negausime, naviguoti turėsime ant ekrano esančiais programiniais mygtukais. Telefono baterija bus solidžios 4000 mAh talpos. Gaila, bet ją vis dar krausime per seną micro USB jungtį.

Kol kas „Redmi Note 5“ ir „Redmi Note 5 Pro“ kainos neskelbiamos.

1 Komentaras

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.