„nVidia“ bosas mano, kad Koduri išėjimas yra praradimas AMD

Praėjusią savaitę buvo dvi netikėtos žinios susijusios su Raja Koduri. Pirma, kad Raja palieka AMD, antroji sekusi kitą dieną, kad buvęs RTG vadovas savo karjerą tęs „Intel“.

„nVidia“ generalinis direktorius, Jensen Huang, mano, kad AMD stipriai nukraujavo netekusi tokio žmogaus kaip Raja Koduri. Jis priduria, kad „Intel“ įvertino jo sugebėjimus ir dėl to Raja pasikvietė pas save.

Jensen Huang tuo pačiu paaiškino, kad modernus grafikos procesorius nėra tik grafikos akseleratorius. Nors ir palikta „G“ raidė (GPU), bet šie procesoriai yra specifiniai paraleliniai akseleratoriai ir jie yra neišpasakytai sudėtingi. Jie yra patys sudėtingiausi procesoriai kieno nors sukurti mūsų planetoje šiandien.

„nVidia“ bosas mano, kad kompanijai viskas bus gerai nešiojamų kompiuterių segmente. Nes panaudojus „Pascal“ ir „Max-Q“ kartelė užkelta tikrai aukštai. Toks derinys užtikrina didelį energetinį efektyvumą ir leidžia sukurti sparčius nešiojamus kompiuterius su „GeForce“ procesoriais. Be to, „nVidia“ siūlo daug geresnę patirtį nei konsolės, o ploniausi nešiojami kompiuteriai yra vos 18 mm storio.


3 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Maniau JH kažką protingo pasakys…
    Komentaras labai artimas Intel skaidrėms sumenkinti AMD.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.